Pretraga

Na Interliberu i ove godine Sajam svjetskog obrazovanja: Evo što sve tamo možete vidjeti

A- A+

Već petu godinu za redom Integral Edukacijski Programi, savjetodavna agencija za studiranje u inozemstvu organizira Sajam svjetskog obrazovanja. Ove godine održat će se 15. i 16. studenog na Zagrebačkom Velesajmu, kada se odvija i Interliber. Dolazi velik broj predstavnik raznih inozemnih obrazovnih institucija, a svi posjetitelji mogu sudjelovati i u nagradnoj igri!

World Education Fair na Zagrebačkom Velesajmu

Integral Edukacijski Programi savjetodavna je agencija za obrazovanje u inozemstvu. Njima se možete obratiti ako želite upisati jezični tečaj, srednju školu ili studij u inozemstvu, otići na Work&Travel u SAD, ali i brojne druge stvari povezane s obrazovanjem izvan Hrvatske.

Već petu godinu za redom organiziraju World Education Fair, odnosno Sajam svjetskog obrazovanja gdje će posjetitelji imati priliku upoznati se s raznim studijima u inozemstvu i pogledati koje opcije postoje. Na sajmu će također biti i predstavnici velikog broja inozemnih sveučilišta, srednjih škola i centara za jezične tečajeve.

Što će sve biti predstavljeno na ovom sajmu?

Izdvojeni članak

Test: Provjeri imaš li sve potrebno za studiranje u inozemstvu

 • Preddiplomski, diplomski programi i MBA studiji na prestižnim sveučilištima u inozemstvu te studiji iz područja koji su najtraženiji na tržištu rada;
 • Srednje škole i gimnazije u nekim od najboljih internata na svijetu;
 • Tečajevi stranih jezika u inozemstvu za individualne polaznike i grupe;
 • Studentske stipendije i zajmovi;
 • Work & Travel i Internship USA program, a posebno za ovaj događaj osigurane su akcijske cijene i ponude;
 • Radionice i prezentacije;
 • Profesionalna orijentacija za one koji još nisu sigurni što bi studirali;
 • Kako na studij nakon Brexita, gdje će biti predstavljeni novi uvjeti za financiranje i prijavu na studije u Velikoj Britaniji.

Kako je već spomenuto, na sajmu će biti i predstavnici inozemnih obrazovnih institucija, i to iz Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Švicarske, Austrije, Slovenije, Portugala, Luksemburga, Belgije te Saudijske Arabije. Također, neki od gostiju predstavljat će hrvatske visokoobrazovne institucije.

Na ovom sajmu svi posjetitelji moći će naučiti kako napisati dobro motivacijsko pismo i životopis, informirati se o polaganju službenih ispita engleskog jezika te sudjelovati u nagradnim igrama s odličnim nagradama!

Budući da se očekuje velik broj sudionika, preporuča se da se prijavite putem ove poveznice, kako biste izbjegli čekanje u redu. Više informacija o ovom događanju možete dobiti na web stranici Sajma svjetskog obrazovanja.

5 razloga zašto doći na Sajam svjetskog obrazovanja

 • Saznat ćeš iz prve ruke sve o srednjim školama vani, kakvi se tamo faksevi nude ili kako učiti neki strani jezik u Engleskoj, Španjolskoj, Njemačkog i drugdje
 • Upoznat ćeš predstavnike top inozemnih sveučilišta
 • Na radionicama ćeš moći naučiti kako napisati brutalno motivacijsko i poboljšati svoj životopis
 • Saznat ćeš sve dodatne mogućnosti financiranja kako ne bi stalno žicao starce
 • Upoznat ćeš njihove simpatične obrazovne savjetnike koji će pronaći tvoj savršen studij

Pogledajte kako je na Sajmu svjetskog obrazovanja bilo prošle godine.