Pretraga

Izvrsnost se isplati: Jedan je grad svoje odlične maturante nagradio lijepim džeparcem

A- A+

Da se naporan rad i trud itekako isplate, zna to 13 izvrsnika iz Umaga. Iako se izvrsnost tek ponekada prepoznaje, u njihovom slučaju ona nije prošla nezamjećeno. Naime, Grad Umag ovih je dana iznosom od 500 kuna nagradio 13-ero učenika završnih razreda koji su s odličnim uspjehom završili sve razrede srednje škole.

Foto: http://www.umag.hr

Kako su priopćili iz ureda Grada Umaga, proteklog je ponedjeljka gradonačelnik Vili Bassanese izvrsnim je srednjoškolcima koji su završili s odličnim uspjehom sve obrazovne godine dodijelio priznanja i novčane nagrade u iznosu od 500 kuna.

Izdvojeni članak

‘Rasturili’ obavezne ispite: Ovo su imena 20 najboljih maturanata koje je nagradilo Ministarstvo

Tkavih je odličnika ove godine bilo ukupno 13: Lovre LaburaStefan Madnić, Karin Smilović, Klara Vladimir, Filip Leindl, Ivana Stipanović, Iva Andrea Pašić – učenici Srednje škole Mate Balote u Poreču, Tonka Čikeš, David Labinjan i Laura Manin – učenici Pazinskog kolegija-klasične gimnazije Pazin, Patrik Butković – učenik Srednje škole “Vladimir Gortan” u Bujama, Ana Auguštin – učenica Talijanske srednje škole “Leonardo da Vinci” u Bujama te Martin Končar – učenik Talijanske srednje škole “Pietro Coppo” u Izoli.

– Čestitam od srca svim našim srednjoškolskim odlikašima. Čestitam ovom prilikom i njihovim mentorima, roditeljima, kao i svima onima koji su dali veliki doprinos uspjehu naših izvrsnih učenika, jer upravo su oni naša budućnost  i primjer svim mlađim generacijama da se rad i trud isplati. Našim mladim perspektivnim učenicima želim kvalitetnu i uspješnu budućnost, puno upijanja novih znanja!, zaključio je gradonačelnik Bassanese prilikom dodjele priznanja.