Pretraga

Jeste li primijetili grešku u sinoćnjoj Potjeri? ‘Netko se zaigrao u montaži’

A- A+

Fanovi televizijskih kvizova sinoć su imali priliku pratiti još jedni zanimljivu Potjeru u kojoj su natjecatelji Marko, Vladimir, Duje i Drago igrali protiv lovca Mladena Vukorepe. No, tijekom igre se dogodila i jedna pogreška – dvaput zaredom emitiran je isti segment emisije. S HRT-a navode da će biti prepravljena prije emitiranja reprize.

Potjera

Potjera | Screenshot: HRTi

‘Neko se zaigrao u montaži’, ‘bome jedna od većih grešaka, ne sjećam se kad sam ovo vidio’, reakcije su gledatelja na Forumu nakon sinoćnje Potjere u kojoj se lovac Mladen borio protiv četvorice natjecatelja, Marka, Duje, Vladimira i Drage.

Naime, natjecatelj Vladimir u svom je brzopoteznom krugu osvojio 3.500 eura. Kada je došao do kraja, umjesto da se emisija nastavi izlaskom lovca s višom i nižom ponudom, ponovno je krenuo dio emisije u kojem se natjecatelj Vladimir predstavlja i kreće u brzopotezni krug. Pa su gledatelji dvaput gledali isti segment.

Večernji.hr upit je poslao uredniku Potjere Igoru Grkoviću koji je kratko kazao da se greške događaju te da će ovu prepraviti prije emitiranje reprize kviza.

Inače, natjecatelje Duju i Vladimira lovac je iz sinoćnje igre izbacio još u krugu za pločom, pa su u završnu Potjeru otišli samo Drago i Marko. Borili su se za iznos od 6.500 eura, ali 12 koraka prednosti koje su imali pred lovcem nije bilo dovoljno da taj iznos ponesu kući – Mladen ih je uspio dostići.