Pretraga

Još uvijek nije kasno za osvajanje vrijednih nagrada na likovnom natjecanju DOOR-a

A- A+

Prijavite se na natječaj udruge DOOR, pošaljite svoje fotografije, slike ili plakate i osvojite vrijedne nagrade.

Udruga DOOR produžila je prijave za svoj natječaj i još jednom poziva sve zainteresirane školarce da se do 31. listopada prijave sa svojim radovima i pokušaju osvojiti vrijedne nagrade sveukupne vrijednosti od 20 tisuća kuna.

Izdvojeni članak

Učenici graditeljskih škola natjecali se u izgradnji energetski učinkovitih kuća

Učenik s najboljim radom osvojit će bicikl i kacigu

Kako bi povećala svijest o održivom razvoju i odgovornoj proizvodnji i korištenju energije spomenuta udruga je u sklopu projekta CLICK organizirala likovno natjecanje u kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani srednjoškolci, a prijaviti se mogu i učenici osnovnih škola i djeca iz vrtića.

Najbolji rad učenika srednjih škola osvojit će bicikl i kacigu, a puno lošije neće proći niti drugoplasirani koji će također kao i pobjednik moći uživati u vožnji na dva kotača samo bez sigurnosne opreme, a učenik koji osvoji treće mjesto uz ruksak će dobiti školski pribor, bilježnicu i majicu.

Srednjoškolci s dovoljno kreativnosti i ambicije mogu se prijaviti s po tri individualna rada te si tako povećati šansu za dobivanje gore navedenih nagrada. Detaljnije informacije o natječaju i informacijama možete pročitati na njihovoj stranici door.hr.

Izdvojeni članak

Državni prvak iz povijesti: ‘Pripremanje za natjecanje oduzelo mi je više vremena nego što sam mislio’

Uskoro i terenska nastava za učenike tehničkih srednjih škola

Organizator natjecanja je udruga DOOR koja kroz organiziranje projekata i provedbom raznih aktivnosti želi povisiti razinu znanja i svijesti hrvatskih građana o održivoj energetici.

Uz navedeni natječaj prošli su petak u karlovačkoj gimnaziji organizirali debatu o obnovljivim izvorima energije na kojoj je sudjelovalo 20 učenika. Sljedeći ponedjeljak o istoj će temi raspravljati školarci iz Koprivnice, a dan poslije svoje će stavove braniti srednjoškolci iz Zadra.