Pretraga

Liječnici tvrdili da nikada neće hodati ni govoriti, a tinejdžer sada upisao fakultet

A- A+

Liječnici su prije 18 godina roditeljima Noahe Van Voorena rekli kako nikada neće hodati, govoriti niti biti u stanju obavljati bilo kakav posao. Naime, Noah je rođen s Downovim sindromom koji ga ipak nije spriječio pri upisu fakulteta. Pogledajte kako je tinejdžer reagirao kad je pročitao pismo i shvatio da je upao na Edgewood u Madisonu.

Noah Van Vooren rođen je prije 18 godina te boluje od Downova sindroma. Zbog njegove bolesti liječnici su roditeljima rekli da nikada neće biti u stanju hodati, govoriti niti obavljati bilo koji drugi posao.

No sad već punoljetni Noah primio je pismo od fakulteta te shvatio da će biti u mogućnosti stjecati visoko obrazovanje na Edgewoodu u Madisonu.

Prijatelj je snimao situaciju u kojoj je Noah otvarao pismo što su mu poštom uputili s fakulteta. Kad je pročitao da je upao na Edgewood, 18-godišnjak je entuzijastično počeo skakati od sreće zajedno sa članovima obitelji.

Na jesen kreće na četverogodišnji studij prilagođen za studente s poteškoćama u razvoju te je dokazao kako ništa u životu nije nemoguće ako to stvarno želiš.