Pretraga

Lijepa gesta učiteljice: Učenici s Downom na vjenčanju ju pratili do oltara

A- A+

Lijepa gesta učiteljice Kinsey French iz Kentuckyja oduševila je svijet. Čitav svoj razred koji čine učenici s Downovim sindromom pozvala je da sudjeluju u najvažnijem danu njena života – svoje vjenčanje. Ovim potezom tako je razveselila učenike, koji su se na taj dan osjećali vrlo ponosno jer su bili uključeni i u samu ceremoniju.

Foto: Lang Thomas Photography

Izdvojeni članak

Unatoč Downovom sindromu otvorio restoran, ali i skupio više medalja od Phelpsa

Kinsey French učiteljica je u Christian Academy’s Providence, školi za djecu s posebnim potrebama. Njenih šestero učenika s Downovim sindromom toliko joj je priraslo srcu da je najposebniji dan u svom životu odlučila podijeliti s njima.

– Oni su mi poput obitelji. Moj su prvi i jedini razred i ovaj poseban dan nije mogao proći bez njih, kazala je za Wlky.com French.

Učenike je njen potez oduševio, osjećali su se posebnima jer su tijekom ceremonije nosili prstenje, bacali ružine latice i pratili učiteljicu do oltara, a najdraži dio vjenčanja bio im je ples.

– Bilo je jako uzbudljivo. Meni i Joshu bilo je jako drago što su nam uljepšali ovaj dan i proslavili s nama, kazala je French.