Pretraga

Malo dobrih ljudi: 19-godišnji marinac namjerno izgubio da pomogne dječaku

A- A+

Američki marinac Myles Kerr (19) postao je internetski junak, zbog svoga plemenitog poteza. Naime za vrijeme maratona koji se održavao u Charlevoixu u saveznoj državi Michigan, 19-godišnji marinac je potpuno usporio tempo trčanja, kako bi ohrabrio devetogodišnjaka Brandonu Fuchsa, da završi utrku, budući da je dječak već bio na izmaku snage.

Foto: Facebook

Marinac Myles Kerr (19), napravio je plemenitu gestu, koja mu je u kratkom vremenu donijela svjetsku popularnost. Naime dobro pripremljeni Kerr se na maratonu, koji se održavao u Charlevoixu u Michiganu, gotovo zaustavio, kako bi pomogao devetogodišnjem Brandonu Fuchsu da završi utrku.

Izdvojeni članak

Maturanti humanom i zrelom gestom usrećili tri obitelji

Budući da je dječak već bio na izmaku energije, 19-godišnji marinac je u potpunosti zanemario svoj rezultat, te dječaka ohrabrio da ne odustane. Time je Kerr ostvario najgori rezultat, ali je zahvaljujući svojoj plemenitoj gesti, postao internetska senzacija i ‘pobjednik bez pobjede’.

Fotografija marinca kako hrabri Brandona, stavljena je na Facebook stranicu Seal of Honor te već skupila preko 200 tisuća likeova te je više od 43 tisuće puta podijeljena.

Kao što to obično biva s velikim ljudima, Kerr se nemalo iznenadio time što je njegov potez inspirirao veliki broj ljudi širom Globusa.

– Radio sam ono što bi učinio svaki čovjek, ali hvala vam!, napisao je na svom Twitter profilu 19-godišnjak.