Pretraga

Maloljetnici ozlijeđeni u masovnoj tučnjavi u Vukovaru: Jedan ima frakturu lubanje i lica

A- A+

U Vukovaru je sinoć došlo do fizičkog obračuna više osoba, pri čemu je bilo i ozlijeđenih maloljetnika koji su prebačeni u osječku bolnicu. Policija je potvrdila događaj, ali nisu precizirali o kojem je broju sudionika riječ. Od dvojice dječaka koji su ostali u bolnici, jedan ima teže, a drugi lakše tjelesne ozljede.

Ilustracija: Unsplash

U Vukovaru je u subotu navečer došlo do masovne tučnjave u Ulici Josipa Juraja Strossmayera. Iz KBC-a Osijek je potvrđeno kako su trojica maloljetnika, 2008. i 2009. godište, primljena u bolnicu, a PU vukovarsko-srijemska potvrdila je kako je do incidenta došlo sinoć oko 22:25 sati.

Iz policije nisu precizirali o kojem je broju sudionika riječ, ali poručuju kako se još utvrđuju sve okolnosti incidenta. Također, brzo je angažirana hitna medicinska pomoć pa je ozlijeđenima pružena zdravstvena pomoć.

Izdvojeni članak
Strojarska tehnička škola Fausta Vrančića tučnjava

U Strojarskoj odlučili što će biti s učenicima koji su se prije praznika potukli s profesorom

Kako je za 24sata.hr rekao dežurni liječnik iz KBC-a Osijek, hospitalizirana su trojica maloljetnika, od kojih jedan ima teže ozljede, drugi lakše ozlijeđen. Treći je otpušten iz bolnice.

– Trojicu maloljetnika 2008. i 2009. godište zaprimili smo u KBC Osijek, nalaze se na odjelu dječje kirurgije. Dvojica su hospitalizirana, a treći s lakšim tjelesnim ozljedama je otpušten. Od dvojice koja su ostala u bolnici, jedan ima teže tjelesne ozljede, frakturu lubanje i kosti lica, a drugi ima lakše tjelesne ozljede, kao što su kontuzije glave, trbuha i prsnog koša, rekao je liječnik za 24sata.hr.