Pretraga

Maturantsko natjecanje: Osvojite majice za kraj škole!

A- A+

Kruna svih godina provedenih u školi je norijada, zadnji dan srednje škole, koji se tradicionalno slavi druženjem maturanata. Razredno zajedništvo tada mnogi pokazuju majicama s kreativnim natpisima, a ove godine jedan razred ima priliku osvojiti majice s printom po želji. Jedan korisnik koji bude imao najviše odgovora na postavljena pitanja iz gradiva 4. razreda u sustavu kvizovi.srednja.hr osvojit će majice za cijeli svoj razred. Doznajte kako se uključiti!

Maturantsko darivanje

Jedan korisnik koji bude imao najviše odgovora na postavljena pitanja iz gradiva 4. razreda u sustavu kvizovi.srednja.hr osvojit će majice za cijeli svoj razred | Foto: srednja.hr

Bliži se kraj još jedne školske godine, a za maturante i kraj obveznog obrazovanja. Mnogi će maturanti taj važan dan obilježiti zajedničkim majicama s natpisom koji će im ostati kao trajna uspomena na norijadu i dane kada su dijelili srednjoškolske klupe.

Biroprint u suradnji s našim sustavom kvizovi.srednja.hr odlučio je jednom razredu pokloniti majice s printom po njihovom izboru. Biroprint usluge se protežu kroz nekoliko različitih djelatnosti a neke bitnije su trgovina promotivnim asortimanom, uredskim materijalom i školskim priborom, digitalni tisak, solventni tisak, UV tisak, različite marketinške usluge.

Jedan korisnik koji bude imao najviše odgovora na pitanja iz gradiva 4. razreda osvojit će majice s printom po želji za sve svoje kolege. Koja su pravila?

Postavljaj pitanja iz gradiva četvrtog razreda

Pitanja se moraju ticati školskog gradiva i morate ih postaviti u temu 4. razreda srednje škole u odgovarajuće podteme prema školskom predmetu i nazivu gradiva (npr. Matematika – funkcije). Kod dodavanja pitanja pokušajte pronaći odgovarajuću podtemu – ako ne možete pronaći podtemu, možete kreirati novu.

Važno je znati da će sva pitanja prije objave morati biti odobrena, a postavljajući gramatički točna pitanja u prave podteme ubrzavate vrijeme do odobrenja i tako stječete prednost pred ostalima. Pitanja koja nisu dodana u jednu od razrednih podtema za 4. razred srednje škole, ne računaju se u darivanju.

Maturantsko natjecanje traje od 18. travnja do 2. svibnja

Sudjelovati je moguće od 18. travnja (00:00) do 2. svibnja (23:59). Uzimat će se u obzir samo pitanja i odgovori zabilježeni u tom vremenu.

Majice za kraj škole odlaze razredu korisnika s najviše odgovora

Korisnik koji na svoja pitanja dobije najviše odgovora zaradit će majice za kraj škole za cijeli svoj razred. Sami birate print koji želite. Što više pitanja postavite, veće su vam šanse za dobitak! Kako bi sakupili što više odgovora, pitanja možete dijeliti svojim prijateljima.

U maturantsko natjecanje se može uključiti cijeli razred: u sustavu kvizovi.srednja.hr možete kreirati grupu za svoj razred u kojoj ćete sve svoje kolege pozvati da odgovaraju na pitanja. Spojite ugodno s korisnim, ponavljajte za maturu i osvojite majice koje će imati najbolju priču!

Ako dodate pitanje koje nije u temi 4. razred, produžuje se vrijeme do kada će administratori prihvatiti vaše pitanje! Pitanja koja nisu dodanu u temu 4. razred, ne računaju se u natjecanju.

___________________________________________________________________________

Natjecanje je osmislio portal srednja.hr u suradnji s Biroprintom.