Pretraga

Mladić pokušao varati na vozačkom pomoću slušalica pa završio u bolnici

A- A+

Talijanska policija uhvatila je 25-godišnjeg Pakistanca u pokušaju prevare na vozačkom ispitu. Naime, mladić je pokušao varati s pomoću mikrokamere i slušalica. Nakon što je uhvaćen u varanju morao je i u bolnicu kako bi mu slušalica bila izvađena iz uha bez ozlijede.

pisanje ispita_nastava_ispit

Ilustracija: Freepik

Ispitivač jedne autoškole u gradu Como nedaleko od Milana primijetio je usred ispita neobično ponašanje jednog od polaznika, 25-godišnjeg Pakistanca. Neobičnosti slučaja doprinosi to da je bubicu s pomoću koje je varao morao ići vaditi u bolnicu.

Mladić je, prenose talijanski mediji, pokušao položiti vozački ispit koristeći mikro slušalicu smještenu unutar uha. Kako bi prošao ispit, pristupnik je bio povezan s vanjskim pomagačem putem skrivenog pametnog telefona. Pitanja su do pomagača stizala putem pametnog telefona, koji je pristupnik skrio u jaknu, a čija je kamera bila postavljena tako da može snimati pitanja.

Pomagač mu je točne odgovore govorio u slušalicu, koju je pristupnik skrio dublje u uho. Da bi se izbjegle ozlijede uha, pristupnik je morao biti prevezen u bolnicu, gdje su mu liječnici izvadili mikro slušalicu. Policija je 25-godišnjaka prijavila zbog pokušaja prijevare, prenosi milano.corriere.it.