Pretraga

Mladić u Slavonskom Brodu hodao gol, glavom udarao u automobile i fizički napao dvije prolaznice

A- A+

Neobično ponašanje 24-godišnjeg mladića u Slavonskom Brodu. Kako javlja PU brodsko-posavska, mladić se u četvrtak oko 12 sati na ulici skinuo gol, udarao glavom u automobile i kasnije fizički napao dvije prolaznice. Prilikom uhićenja vrijeđao je policajce, a naknadno su kod njega pronašli marihuanu.

Foto: Pexels

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom koji je u četvrtak oko 12 sati u Slavonskom Brodu na ulici narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način.

– Skinuo se gol na ulici, udarajući glavom po vozilima, da bi potom fizički napao dvije prolaznice u dobi od 32 i 49 godina. Dolaskom policijskih službenika isti je vrijeđao policajce, ali je ubrzo uhićen i priveden u službene prostorije Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, navode iz PU brodsko-posavske.

Izdvojeni članak

Policija otkrila tko stoji iza lažne dojave o bombi u trgovačkom centru: Radi se o maloljetniku

Naknadno su policijski službenici kod mladića pronašli i 14,29 grama marihuane. Protiv njega se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, naročito drsko i nepristojno ponašanje, vrijeđanje i omalovažavanje moralnih osjećaja građana, omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika, zatim prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga te mu je uručen i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.