Pretraga

Nakon odličnog premijernog izdanja, najavljen i drugi koncert školskih bendova

A- A+

Nakon što je, početkom studenog ove godine, održano premijerno izdanje glazbenog festivala Superval+, za početak iduće godine je najavljen i drugi Superval+ koncert. Ovaj koncert nastao je u suradnji s Udruženjem nastavnika Muzičke kulture Srbije, a na njemu će nastupiti pobjednici prvog državnog natjecanja srednjoškolskih bendova Srbije – Rock Serbika. Cilj ovog festivala je predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju, što će pozitivno utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu, kao i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj.

Rock bend

Rock bend | foto: Canva

Početkom studenog ove godine, u Vintage Industrial Baru, održano je premijerno izdanje glazbenog festivala za izvođače školskog uzrasta pod nazivom Superval+, a sada je najavljen i drugi Superval+ koncert. Ovaj koncert održat će se 4. siječnja 2024. godine, također u Vintage Industrial Baru i to u suradnji s Udruženjem nastavnika Muzičke kulture Srbije.

Na drugom Superval+ koncertu nastupit će Šteker, TereT, te Maršali, pobjednici prvog državnog natjecanja srednjoškolskih bendova Srbije – Rock Serbika. Cilj ovog programa je predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju što će pozitivno utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu, kao i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj.

Izdvojeni članak

Underground glazba u Zagrebu: ‘Najviše ju slušaju ateisti, a više od pola ih ima završen fakultet’

Superval+ potvrđenim će kvalitetnim autorskim bendovima sa Supervala omogućiti da svoj talent pokažu i izvan Hrvatske, te da istovremeno svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim sudionicima ovog festivala.

Program je djelomično sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba i GRAFIK.neta. Ulaznice za Superval+ možete kupiti u Vintage Industrial Baru (Savska cesta 9) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) po cijeni od 4 eura u pretprodaji ili 6 eura na dan koncerta.