Pretraga

Novi ispad poznatog voditelja HRT-a: Ovaj put je posprdno komentirao studenta

A- A+

Gledatelji HRT-a jutros su svjedočili novom gafu poznatog Davora Meštrovića Meštra. Ovoga se puta na udaru njegova posprdna komentara našao – student.

davor mestrovic student

Foto: Snimak zaslona HRT

Davor Meštrović, već svima poznato lice kultne HRT-ove emisije Dobro jutro, Hrvatska imao je novi gaf, a ovoga se puta na nišanu njegova komentara našao student.

Posprdan komentar

On i kolegica Zlata Muck Sušec najavili su studentsku utrku u Osijeku pa mikrofon prepustili kolegi na terenu. Barem su tako mislili, no par minuta nakon postalo je jasno da je Meštrovićev mikrofon još uvijek upaljen.

Izjavu je taman davao student Kineziološkog fakulteta u ruci držeči papir, naizgled mali plakat za Slavonsku x-icu, studentsku utrku koji njegov faks organizira. Upravo je u tom trenutku Meštrović doživio svoj gaf.

– A vidi ovaj jadan donio je taj papirić, posprdno je iskomentirao Meštrović.

HRT je za Index reagirao na jutrošnji komentar njihova voditelja, istaknuvši da se rečenica nije odnosila na prilog iz Osijeka, već je to bila “interna komunikacija voditelja Davora Meštrovića i voditeljice Zlate Muck Sušec u kojoj se pripremaju za sljedeću najavu, a koju su gledati mogli čuti jer su voditeljima još neko vrijeme ostali uključeni mikrofoni.

Izdvojeni članak

Seksistički ispad voditelja HRT-a o maloljetnoj pjevačici: ‘Uživajmo u Mijinim hlačicama’

Nije mu prvi put

Ovo mu, podsjetimo, nije ni prvi ni najgori komentar. Na udaru se žestokih kritika našao još prošle godine kada je prilikom najave spota tada tek 17-godišnje pjevačice Mije Negovetić imao pravi seksistički ispad, rekavši “uživajmo u Mijinim hlačicama”.

Tada je objavio ispriku na društvenim mrežama, no cijeli je incident ubrzo izašao iz fokusa javnosti budući da je otac Mije Negovetić ubrzo izašao u medije i istaknuo kako postoje veći problemi od Mijinih hlačica.