Pretraga

Okrutni profesor matematike: Prijeti učenicima zahvaljujući seriji ‘Game of Thrones’

A- A+

Nastavnici i profesori su veoma domišljati u potrazi za efikasnim načinom kako smiriti ili obuzdati svoje učenike. Jedan od ‘najokrutnijih’ je nastavnik matematike koji je zaprijetio cijelom razredu da će im, ako se ne smire, početi otkrivati to će se sve događati u novim nastavcima omiljene im serije ‘Game of Thrones’.

fansided.com

Nastavnik nasuprot 30-ak nemirnih učenika u razredu – situacija u kojoj se svakodnevno nađu brojni učitelji, nastavnici ili profesori. U potrazi za što boljom metodom kako smiriti i prestrašiti svoje učenike, mnogi dolaze na jako domišljate i humoristične ideje.

Izdvojeni članak

Sve smrti iz ‘Game of Thrones’ na jednom mjestu

Jedan od svakako najdomišljatijih je nastavnik matematike čije je rješenje objavio učenik na francuskoj stranici DansTonChat.

Naime, njegov nastavnik je zaprijetio cijelom razredu da će početi otkrivati sadržaj novih nastavaka omiljene im serije ‘Game of Thrones‘ ako se ne smire. Budući da je nastavnik pročitao sve knjige koje je do sad objavio George R.R. Martin, učenici su ovu prijetnju shvatili ozbiljno.

Kako je nekolicina ipak bila skeptična, odmah im je na ploči napisao imena svih likova koja su umrla u trećoj sezoni. Najviše je, pak, učenika bilo razočarano jer nisu pogledali pokolj na vjenčanju, a nastavnik im je svojim otkrivanjem pokvario gledanje te epizode.