Pretraga

OPREZ! Ako imate Durex kondome s ovim serijskim brojem, najbolje je da ih odmah vratite na prodajno mjesto

A- A+

Durex Real Feel kondomi serije 1000427067 povlače se s prodajnih mjesta zbog tvorničke greške i veće šanse za puknuće. Svi korisnici kod kojih se zatekne navedena serija savjetuje se da ih vrate na prodajno mjesto gdje su obavili kupnju, za što će dobiti i povrat novca. Iz HALMED-a ističu da u Hrvatskoj do sada nije zaprimljena ni jedna prijava štetnog događaja vezanog uz medicinski proizvod Durex Real Feel kondomi.

Foto: Pixabay

Agencija za lijekove i medicinske proizvode HALMED prenosi da je od tvrtke Reckitt Benckiser Healthcare zaprimila obavijest o povlačenju serije kondoma Durex Real Feel s rokom valjanosti do siječnja 2021. zbog povećane mogućnosti puknuća pred kraj isteka roka upotrebe.

– Povlačenje se provodi jer je proizvođač testiranjem kod navedene serije utvrdio da je pri kraju isteka roka valjanosti mogućnost puknuća proizvoda viša u odnosu na međunarodne standarde kvalitete za muške prezervative od sintetičkih materijala (ISO 23409).Korisnici koji imaju proizvod Durex Real Feel kondomi serije 1000427067 upućuju se da, radi povrata novca, navedeni proizvod vrate na prodajno mjesto na kojem je kupljen, stoji u obavijesti Agencije.

Veleprodajna i maloprodajna mjesta koja na zalihama imaju navedenu seriju proizvoda Durex Real Feel kondomi upućuju se da, radi povrata proizvoda, kontaktiraju referentne osobe proizvođača za Republiku Hrvatsku čiji su kontakti dostupni ovdje.