Pretraga

Osvojite ulaznice za konferenciju Obrazovanje na prekretnici

A- A+

Portal srednja.hr slavi 11 godina svog djelovanja, a tim povodom organiziramo konferenciju Obrazovanje na prekretnici. Događaj će se održati 7. studenog u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Očekuje nas cjelodnevni program ispunjen panelima, predavanjima i prilikama za umrežavanje. Sudjelujte u darivanju u kojem dijelimo 3 x 2 ulaznice i pridružite nam se na našoj drugoj obrazovnoj konferenciji.

Konferencija Obrazovanje na prekretnici održat će se 7. studenog u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. Riječ je o drugoj konferenciji u organizaciji portala srednja.hr kojom ćemo proslaviti svoj 11. rođendan. Program predviđa sedam panela i četiri predavanja u kojima ćemo čuti sve o aktualnim izazovima i prilikama pred kojima se nalazi naš obrazovni sustav, kao što su dva nova obrazovna zakona, deficitarni nastavni smjerovi ili vještine koje obrazovnim stručnjacima trebaju za podučavanje u digitalnom dobu. Čut ćemo i o tome može li nam povijest pomoći predvidjeti budućnost sukoba u Rusiji, ali i može li znanost predvidjeti uspjeh naše nogometne reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Katru. Cijeli program pogledajte ovdje.

Izdvojeni članak

Donosimo program konferencije srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici

Ulaznice se prodaju putem sustava Entrio po cijeni od 350 kn (46,45 €), odnosno 175 kn (23,23 €) za učenike i studente. Pretplatnici ulaznice mogu kupiti u pola cijene, a za njih smo osigurali i mogućnost da konferenciju prate online, posve besplatno. O pogodnostima koje imaju pretplatnici portala srednja.hr, kao i kako iskoristiti mogućnost besplatnog online sudjelovanja na konferenciji, pročitajte ovdje.

Želite li u konferenciji sudjelovati osobno i tako iskoristiti priliku za umrežavanje sa zajednicom koju je okupio portal srednja.hr, sudjelujte u darivanju! Dijelimo 3 x 2 ulaznice za konferenciju. Pravila su jednostavna: ispunite obrazac koji se nalazi ispod i odgovorite na pitanje zašto se želite sudjelovati na konferenciji. Darivanje traje do 28. listopada, nakon čega ćemo proglasiti dobitnike.

Cijeli program konferencije pogledajte u nastavku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Povodom 11. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici čiji program pogledajte ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike Obrazovanje na prekretnici ili preko Facebook događaja ovdje.