Pretraga

Pretplatite se na naš portal i dobivate besplatan pristup konferenciji Obrazovanje na prekretnici

A- A+

Druga obrazovna konferencija portala srednja.hr održava se 7. studenog pod nazivom Obrazovanje na prekretnici. Posjetitelje očekuje sedam panela i četiri predavanja na kojem će obrazovni stručnjaci, ali i sami učenici i studenti, govoriti o izazovima pred kojima se nalazi naš obrazovni sustav. Portal srednja.hr nedavno je predstavio i mogućnost pretplate, a sada smo svojim pretplatnicima osigurali besplatan online pristup konferenciji, kao i ulaznice za događaj uživo u pola cijene.

Konferencija Obrazovanje na prekretnici održat će se 7. studenog u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. Riječ je o drugoj konferenciji u organizaciji portala srednja.hr kojom ćemo proslaviti svoj 11. rođendan. Tim povodom okupit ćemo obrazovne stručnjake, studente, učenike i zainteresiranu javnost kako bismo razgovarali o aktualnim izazovima pred kojima se nalazi obrazovanje.

Program predviđa sedam panela i četiri predavanja. Čut ćemo, između ostalog, o promjenama koje donose novi Zakon o visokom obrazovanju i znanosti, kao i Zakon o odgoju i obrazovanju. Doznat ćemo kako premostiti generacijski jaz između profesora i učenika te kako primjenjivati digitalnu tehnologiju u nastavi. Raspravit ćemo o tome zašto se (ne) voli tjelesni u školama te jesu li deficitarni nastavni smjerovi rak-rana sustava.

Izdvojeni članak

Donosimo program konferencije srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici

Konferencija se održava uživo. Ulaznice se prodaju putem Entria po cijeni od 350 kn (46,45 €). Za učenike i studente cijena ulaznica je 175 kn (23,23 €). No, pretplatnicima portala srednja.hr omogućili smo dvije pogodnosti. Pretplatnici će konferenciju moći pratiti online uživo, i to posve besplatno. Žele li prisustvovati konferenciji uživo i tako iskoristiti priliku za umrežavanje, moći će to učiniti po povoljnijoj cijeni. Ulaznice su za mjesečne i godišnje pretplatnike 50 % snižene.

Pretplatnicima niz pogodnosti

Mogućnost pretplate na portal srednja.hr čitateljima je predstavljena u rujnu ove godine. Tri su razreda pretplate. A razred namijenjen je učenicima, studentima i umirovljenicima, a u njegovu cijenu uračunat je popust. Svi ostali koji se žele pretplatiti mogu odabrati B razred, dok je C razred namijenjen institucijama i tvrtkama iz područja obrazovanja.

Pretplatnici A i B razine mogu birati između mjesečne i godišnje pretplate, dok je pretplata u C razredu dostupna samo na godišnjoj razini. Cijene i mogućnosti preplate pogledajte ovdje. Važno je istaknuti kako uvođenjem pretplate sadržaj portala nismo zaključali. Svi naši čitatelji u svakom trenutku mogu čitati neograničen broj članaka, neovisno o tome jesu li pretplaćeni ili ne.

Izdvojeni članak

Portal srednja.hr uveo je pretplatu: Objašnjavamo što to znači za naše čitatelje

Umjesto toga, naši pretplatnicima smo osigurali niz dodatnih pogodnosti poput čitanja uz manje oglasa, tjednih newslettera s pregledom najvažnijih novosti i maturantskog newslettera sa svim obavijestima oko državne mature. Pretplatnici C razreda imaju posebnu pogodnost dodavanja vlastitih vijesti u portal, koje su potom vidljive u rubrici srednja.hr+ zajednica.

Uvođenjem pretplate željeli smo ponuditi nešto novo, ali i okupiti zajednicu čitatelja koji podržavaju naše neovisno novinarstvo. Konferencija je samo jedna od prilika u kojima će se ta zajednica okupiti i uživo. Želite li postati njen dio, a pri tome iskoristiti besplatan online pristup konferenciji ili kupiti ulaznicu u pola cijene, postanite srednja.hr pretplatnik putem ove poveznice. Više o našoj pretplati pročitajte ovdje.

Cijeli program konferencije pogledajte u nastavku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Povodom 11. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici čiji program pogledajte ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike Obrazovanje na prekretnici ili preko Facebook događaja ovdje.