Pretraga

Ovako su se učenici oprostili od spremačice Marice: Rijetko tko se suzdržao da ne pusti suzu

A- A+

Učenici Gimnazije Karlovac na poseban su način obilježili posljednji radni dan spremačice Marice. Uz pjesmu, poklone, ali i pokoju suzu učenici i nastavnici otpratili su spremačicu Maricu u zasluženu mirovinu. Za nju su imali i posebno iznenađenje, a to je videopoziv njenog najdražeg pjevača Miroslava Škore koji joj je i zapjevao. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu u tekstu.

učenici na hodniku i spremačica marica

Foto: Gimnazija Karlovac

‘Ne dirajte mi ravnicu’ orilo se hodnicima Gimnazije Karlovac zadnjeg dana nastave prije odlaska na zimske praznike, a to je ujedno bio i zadnji radni dan njihove spremačice Marice. Uz pjesmu, poklone, ali i pokoju suzu, učenici i nastavnici otpratili su Maricu u zasluženu mirovinu.

– Svi je pamte po optimizmu, finim kolačima, šalama i marljivosti. Ona je i vjerna obožavateljica Miroslava Škore pa su članovi Školskog muškog zbora prvo otpjevali ‘Ne dirajte mi ravnicu’, a zatim se videopozivom obratio i sam Škoro i Marici čestitao odlazak u mirovinu. Sve su ovo organizirali učenici uz pomoć ravnateljice i pedagoginje škole, rekli su nam iz Gimnazije Karlovac.

Iz škole su nam također poslali i video u kojemu se vide učenici na hodniku i stepenicama škole kako pjevaju i plješću spremačici Marici u čast, ali i kako ona oduševljeno pjeva s njima. Cijeli video kako je to izgledalo možete pogledati ispod.