Pretraga

Ovo su stručnjaci koji će raditi kurikulume za posebne programe u školi: Ministarstvo ih je upravo imenovalo

A- A+

Ministarstvo znanosti i obrazovanja imenovalo je radnu skupinu za izradu predmetnih kurikuluma za posebne programe u osnovnim školama. Imenovano je ukupno šest takvih radnih skupina, za izradu šest različitih posebnih programa.

razred učenici učionica

Foto: Pixabay

Prva imenovana skupina izradit će program za stjecanje kompetencija u aktivnostima svakodnevnoga života i rada za učenike s poremećajem iz spektra autizma. Druga za matematičko, tehničko i informatičko područje, treća za jezično-komunikacijsko, četvrta za umjetničko te tjelesno i zdravstveno, peta za prirodoslovno i društveno-humanističko te, posljednja, šeta za stjecanje kompetencija u aktivnostima svakodnevnoga rada i života.

U radnu su skupinu ušli stručnjaci koji su se javili na javne natječaje. Van natječaja u radne su skupine, kako to obično biva, imenovani i predstavnici nadležnih institucija, poput Agencije za odgoj i obrazovanje. Imena svih stručnjaka i članova radnih skupina za izradu kurikuluma za posebne programe u osnovnoj školi možete vidjeti u odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja, koja se nalazi ispod.

(Napomena: ako vam se dokument ne prikazuje, potrebno je osvježiti stranicu)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab