Pretraga

Plesni tečajevi sa studentskim popustima

A- A+

Studenti koji se žele odmoriti od obaveza vezanih uz fakultet pomoću nekih drugih aktivnosti imaju sve više ponuda. Oni koji vole glazbu te ih opuštaju plesni koraci, na brojnim lokacijama mogu pohađati plesne tečajeve po povoljnim cijenama. Uz Plesnu školu SC-a, postoji još nekoliko privatnih tečajeva koji su prilagođeni svakom studentu.

Zagreb je plesnih škola i centara koji su idealni za plesno raspoložene studente. Plesna škola SC-a tečajeve održava u prostorijama studentskih domova Stjepan Radić i Cvjetno naselje te na taj način možete dobiti potvrdu koja vas oslobađa TZK-a na fakultetu. Uz tu plesnu školu pogledajte gdje još možete učiti plesne korake koji su prilagođeni džepu svakog studenta.

vijestigorila.jutarnji.hr

Izdvojeni članak

Spotovi s najboljim plesnim koracima

Plesna škola SC-a

Plesna škola SC-a nudi svojim polaznicima tečajeve po cijeni od 130 kuna mjesečno, ili 200 kuna za dva mjeseca. Ukoliko izaberete dvomjesečnu uplatu, besplatno dobivate mjesec dana salse ili argentinskog tanga. Tečaj vodi profesionalni plesač i koreograf Marinko Čorak, a studente podučava društvenim plesovima, salsi i argentinskom tangu.

Upisi traju još večeras od 21 do 22 sata u Društvenoj dvorani doma na Savi.

Više informacija možete pronaći ovdje ili na broj: 092/149-2126 (od 10 do 17 sati)

Plesni centar Zagreb

Ovaj plesni centar smatra se najljepše uređenim u cijeloj regiji. Tečajeve vode Ksenija Pluščec Quesnoit i Nicolas Quesnoit, koji su većini poznati preko emisije ‘Ples sa zvijezdama’. Plesni centar Zagreb nalazi se na Trešnjevci, točnije na adresi Ozaljska 93.

Osim što u ponudi imaju veliki izbor plesova, Nicolas i Ksenija su na YouTubeu objavili nekoliko videa pomoću kojih možete sami naučiti osnovne plesne korake.

Studenti imaju popust od 20 posto, a cjenik možete pogledati ovdje.

Izdvojeni članak

Vrhunski plesni pokreti malog dječaka

Plesna škola Spin

Početni tečajevi odvijaju se u zabavnoj i opuštenoj atmosferi gdje se usvajaju osnove latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova, a prijaviti se možete u paru ili sami.

Studenti početnu poduku jednom tjedno po 90 minuta plaćaju 210 kuna te dva puta tjedno 300 kuna. Napredni tečajevi su još povoljniji, a sve ostale cijene i ponude pogledajte ovdje.

Tečajevi Plesne škole Spin se održavaju na tri lokacije: na Iblerovom trgu, u Savskoj cesti 120 te u Voćarskoj cesti 71.

Plesna škola Fredi

Plesna škola Fredi nalazi se u hotelu Dubrovnik u Gajevoj ulici 1/6, gdje su cijene povodom 20. rođendana izuzetno niske. Studenti poduku od četiri sata tjedno plaćaju 150 kuna, a mogu učiti standardne i latino-američke plesove.

Prijaviti se možete putem telefonskog poziva na broj: 01/4873-429 ili mailom na: [email protected].

Cjenik i više informacija o Plesnoj školi Fredi pogledajte ovdje.