Pretraga

Policajac dobio otkaz zbog uhićenja djevojčice (6) koja je napala nastavnike

A- A+

Snimka brutalnog uhićenja šestogodišnje djevojčice na Floridi obišla je svijet pa je tamošnja policija stoga otpustila policajca koji ju je uhitio. Dennis Turner, naveli su, nije imao dozvolu za uhićenje, a priča, kažu, neće stati na ovome. Djevojčicu je uhitio jer je napala nastavnike.

screenshot: YouTube

– Ne, ne, molim Vas, nemojte, zapomagala je vrišteći šestogodišnja djevojčica na Floridi, no policajca Dennisa Turnera to nije omelo da joj na ruke stavi lisice.

Snimka brutalnog uhićenja iz Orlanda obišla je svijet.

POGLEDAJTE VIDEO:

A potom su reagirali i Turnerovi nadređeni.

–  Turner je bio pričuvni časnik, što znači da je morao postupati po volji nadređenog, zbog čega je mogao biti otpušten i prije kraja istrage, rekao je šef policije Orlanda Orlando Rolón, prenosi NBC News.

Pojasnio je kako je Turner već otpušten te podsjetio policajce na pravilo da moraju dobiti odobrenje prije uhićenja bilo kojeg djeteta mlađeg od 12 godina.

Baka: Moja unuka ima nesanicu, inače se tako ne ponaša

Izdvojeni članak

Baš su se dobro našalili: Policija uhvatila bjegunca iz Remetinca, ali su nešto drugo izgubili

Uzrok brutalnog uhićenja šestogodišnjakinje bila je činjenica da su je nastavnici škole Lucious and Emma Nixon Academy prijavili da ih je napala, točnije ‘udarala nogom’.

Njezina baka Meralyn Kirkland objasnila je u policijskoj postaji da se to dogodilo jer se djevojčica nije naspavala. U posljednje vrijeme imala je nesanicu.

Nakon što je nadzornik saznao za uhićenje, obustavio je postupak i curicu su vratili u školu, piše NBC News.

Uhitio još jedno dijete

Kasnije se saznalo da je Dennis Turner uhitio još jedno dijete, šestogodišnjeg dječaka, zbog drugog incidenta u istoj školi. Kako je već imao i drugih incidenata, policajcu su odlučili dati otkaz.