Pretraga

Policija kod maloljetnika na biogradskom području pronašla drogu, revolver, streljivo i nož

A- A+

Bizaran slučaj na biogradskom području. Službenici Policijske postaje Biograd zatekli maloljetnu osobu s dva jointa te je kod sebe imao novčani iznos za koji je policija sumnjala da potječe od kaznenog djela. Policija je zatim pretražila dom maloljetnika gdje su pronašli marihuanu, amfetamin, tablete, ali i oružje, odnosno revolver i streljivo, bajunetu za vojnu pušku i preklopni nož.

mladić kojemu s ene vidi lice nego ruke s lisicama

Foto: Canva

Policijski službenici Policijske postaje Biograd ovog su tjedna na biogradskom području zatekli maloljetnu osobu koja je kod sebe imala dva jointa, odnosno dvije cigarete marihuane te novčani iznos za koji su sumnjali da potječe od kaznenog djela. Policija je nad maloljetnom osobom provela kriminalističko istraživanje u sklopu kojega je obavljena i pretraga doma i drugih prostorija. Ono što su zatekli u njegovom domu bilo je neočekivano.

– Tijekom pretrage policija je od osumnjičenog maloljetnika oduzela jednu vrećicu s oko 16 grama marihuane, vrećicu s oko tri grama marihuane pomiješane s duhanom, jedno pakiranje s oko 5,2 grama amfetamina te četiri tablete bez propisanog recepta. Nadalje, tijekom pretrage je oduzet jedan pištolj tj. revolver, šest komada pištoljskog streljiva, bajuneta za vojnu pušku te preklopni nož, priopćila je PU zadarska.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja prema maloljetnoj osobi je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje u kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te optužni prijedlog nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.