Pretraga

Preminula omiljena umirovljena profesorica: ‘Bila je velika žena, zato su je svi tako obožavali’

A- A+

Omiljena umirovljena profesorica Ekonomske i trgovačke škole Čakovec – Mirjana Nemet, preminula je nakon duge i teške bolesti u 71. godini života. U istoj je školi dočekala zasluženu mirovinu 2018. godine, a čak su četrdeset i dvije generacije učenika slušale njezina predavanja iz ekonomske grupe predmeta. U četvrtak, na dan pogreba, održat će se komemoracija u školi s početkom u 10 sati.

Nakon borbe s teškom bolesti, u 71. godini života napustila nas je Mirjana Nemet, profesorica koja je čitav radni vijek odradila u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec. U istoj je školi dočekala zasluženu mirovinu 2018. godine, a čak su četrdeset i dvije generacije učenika slušale njezina predavanja iz ekonomske grupe predmeta, a u školi u kojoj je bila zaposlena radilo je 30 nastavnika kojima je predavala.

Ravnateljica škole, Bosiljka Vinković Kukolić, objavila je tužnu vijest na svom Facebook profilu, napisavši kako će u četvrtak održati komemoracija u 10 sati u školi, a pogreb će biti u isti dan u 13:30 sati na čakovečkom gradskom groblju u Mihovljanu.

Izdvojeni članak
svijeće u pozadini i crno bijela slika profesorice

Mlada profesorica preminula nakon borbe s teškom bolesti: Uvijek je bila nasmiješena i vesela

– Naša Mirjana Nemet bila je draga osoba, veliki čovjek, velika žena, voljna pomoći svim učenicima, zato su je svi tako obožavali. Jedno je vrijeme bila v.d. ravnateljice škole, a kao diplomirani ekonomista cijeli svoj radni vijek provela je neprekidno u školi. Razlog njezine smrti je bolest, a kod svih nas je prisutna velika tuga i jako nam je svima teško. Sprovod će biti u srijedu ili četvrtak, a planiramo i komemoraciju u našoj školi njoj u čast, rekla je ravnateljica Vinković Kukolić za Međimurske novine.