Pretraga

Preminuo omiljeni profesor: ‘Hvala vam na svemu što ste napravili za nas, za svoje učenike’

A- A+

Trgovačko-ugostiteljsku školu Karlovac potresla je vijest o iznenadnoj smrti njihovog bivšeg kolege, Milenka Rožića, koji je nedavno ušao u mirovinu nakon dugogodišnje predanosti nastavničkom pozivu. Njegova iznenadna smrt ostavlja prazninu među kolegama i učenicima, dok zajednica izražava tugu i sjećanje na nedavnu proslavu njegove karijere. Ispraćaj će se održati u ponedjeljak, a izrazi sućuti odaju poštovanje prema dragom nastavniku i dijele tugu s obitelji Rožić.

nastavnik Milenko Rožić, TUŠ Karlovac

foto: Facebook/Canva

 

Tužna vijest potresla je Trgovačko-ugostiteljsku školu Karlovac, jer je njihov dragi kolega, Milenko Rožić, iznenada preminuo u svome domu od posljedica zatajenja rada srca. Rožić je nedavno ušao u mirovinu nakon dugogodišnjeg predanog rada kao nastavnik, a njegova smrt ostavlja duboku prazninu među kolegama i učenicima.

Kolega Rožić oprostio se od svojih učenika s početkom školske godine 2022./2023., kada je kročio u zasluženu mirovinu. Unatoč povlačenju iz redovne nastave, ostao je aktivan u zajednici škole, često se susretao s kolegama i družio. Njegova iznenadna smrt ostavlja sve u šoku, a bol rastanka dodatno je pojačana sjećanjima na nedavno održanu proslavu njegove karijere.

– Dragi profesore, teška srca pišem ovo, ali dugujemo Vam barem to, HVALA Vam na svemu što ste napravili za nas, za svoje učenike, za nas koje ste gledali kao prijatelje, kao potencijale, kao ravne sebi. Vaš odlazak u mirovinu nenadoknadiv je gubitak za Školu, a Vaš odlazak u nebeska prostranstva nenadoknadiv je gubitak za sve nas koji smo Vas poznali. Odmorite tamo gore, naučite i njih sve ono što ste godinama učili nas – kako biti jednak prema svima i kako nikoga ne gledati drugim očima, jedan je od brojnih izraza sućuti ispod objave.

Ispraćaj voljenog kolege bit će održan u ponedjeljak u 11 sati na groblju Dubovac, gdje će se okupiti prijatelji, obitelj i kolege kako bi mu posljednji put iskazali počast. U ovim teškim trenucima, obitelj, kolege, učenici i prijatelji izražavaju sućut obitelji Rožić i dijele tugu zbog gubitka dragog nastavnika.