Pretraga

Prodala nevinost da spasi siromašne, a čeka ju tužba

A- A+


Izdvojeni članak

Što vam donosi kasniji gubitak nevinosti

Iako je po njenoj verziji priče, nevinost htjela prodati da pomogne siromašnima u svojoj zemlji, Brazilu, studentica Catarina neće to tako lako napraviti. Trenutno je u Australiji, a mogla bi joj se ukinuti viza te će morati u Brazil gdje bi ju mogla čekati tužba za prostituciju.

Brazilska studentica Catarina Migliorni, poznata po nedavnom prodavanju svoje nevinosti jednom Japancu, mogla bi završiti iza rešetaka. Naime, ova prodavačica nevinosti trenutno se nalazi u Australiji, te je relativno sigurna.

Ukoliko joj se viza ukine, morat će se vratiti u Brazil gdje baš i nisu sigurni u zakonsku ispravnost njezinog nedavnog poteza, prenosi Daily Mail.
Podsjećamo Catarina je na online aukciji prodala svoje djevičanstvo za čak 780 tisuća dolara. Nakon što je to napravila, mnogi mediji su izvještavali o tome, a mišljenja o ispravnosti čina bila su podijeljena. Studentica je također izjavila da će novac dati za izgradnju domova za siromašne u Brazilu, svojoj domovini.

Sad postoji mogućnost da ju ta ista domovina tuži, jer nisu sigurno je li taj čin prodaje nevinosti bio zakonski ispravan. Brazilski tužilac najavio je da će od australskih vlasti zatražiti hitno ukidanje Catarinine vize i njeno izručenje Brazilu, gdje bi mogla biti optužena za prostituciju.