Pretraga

Profesor roditelja udario šakom u glavu

A- A+

Profeosor sociologije i politike i gospodarstva na francuskom, Antun Dekanović, udario je roditelja jednog svog učenika šakom u glavu. Kako nam je objasnila jedna profesorica škole, preprika se dogodila oko parkirališta zagrebačke XVIII. gimnazije. Postoji mogućnost i da Dekanović nije bio svjestan da je riječ o roditelju jednog njegovog učenika, premda to nimalo ne opravdava njegovo ponašanje.

Kako piše 24sata, preprika je nastala oko parkirnog mjesta, a Dekanović tvrdi da ga je roditelj prvi udario vratima auta. Od policije je zaradio kaznenu prijavu, a roditelj s masnicom na oku nije teže ozlijeđen.

Bivša učenica te škole, Mirna, nam je objasnila kako je Dekanović bio poznat po ovakvim izjavama još prije dosta godina: “Kako možeš tako mlada tako jako zinut?”, “Zmazane su ti hlače na guzi, obrisao bih ti to da nisam profesor”, “Ajde tu svoju malu guzu vrati na mjesto”, “Čuo sam kako Seve stenje, ali Ceca stenje bolje…”.

Zbog takvih izjava je ranije dobio opomenu pred otkaz, a ako se dokaže krivnja i za ovaj slučaj, profesor bi mogao dobiti i otkaz.