Pretraga

Profesorica u svom domu cijepila maloljetnog učenika, roditelji je prijavili policiji

A- A+

Bizarna priča iz SAD-a, profesorica je u svom domu cijepila 17-godišnjeg učenika cjepivom protiv korone. Profesorica nema nikakvo medicinsko obrazovanje, a cijepljenje učenika je čak i snimila gdje se čuje kako mu govori da se nada da će sve biti dobro.

Foto: Unsplash

Policija u New Yorku uhitila je profesoricu Lauru Russo koja je cijepila 17-godišnjeg učenika u svom domu cjepivom protiv COVID-a. Priča je krenula tako da se dječak htio cijepiti te ga je ona pozvala u svoj dom gdje ga je i cijepila, piše BBC.

Cijepljenje jednog 17-godišnjaka snimljeno je na videu u kojemu mu govori ‘Bit će sve u redu. Nadam se’. Kada je učenik roditeljima ispričao što se dogodilo, pozvali su policiju, prenosi BBC. Postoji opasnost kada se cjepivo daje na krivi način, a uz to potrebno je provjeriti rok trajanja i da cjepivo nije krivotvoreno.

Također, za mlađe osobe od 18 godina u SAD-u za sada je odobreno samo Pfizerovo cjepivo. Policija provodi istragu o tome odakle profesorici cjepivo te što je uopće ubrizgala učeniku, kao i je li bilo još takvih slučajeva, navodi BBC.