Pretraga

Proslava zadnjeg dan nastave: Pojačano osiguranje na Jarunu

A- A+

Zadnji dan nastave je stigao što je mnogima razlog za slavlje, ili pak tugovanje. Brojni će osnovnošklci i učenici srednjih škola, izuzevši maturante, današnji dan provesti na otvorenome uz roštilj, alkohol i drugu vrstu zabave. Zagrepčani će većinom pohrliti na Jarun ili Bundek, a voditelj osiguranja na Jarunu Slavko Zorić nam je rekao kako nema predviđenog programa nego je sve pušteno na volju samih učenika. Redari Holdinga, kao i zaštitari te osoblje hitne službe u pripravnosti će biti već od 10 i 30 sati.

projects.ajc.com

Stigao je najiščekivaniji dan za većinu učenika u Hrvatskoj – zadnji dan nastave. Iako je većina ocjena zaključena, pojedincima je ipak i današnji dan važan kako bi ispravili negativne ocjene. Dok će jedni plakati što su izgubili godinu, drugi će se psihički pripremati za popravne ispite, a ostatak odlazi na proslavu.

Izdvojeni članak

Norijada: Malo posla za policiju i Hitnu, maturanti zgrozili fašističkim znakovljem

Povećano osguranje na Jarunu

Na koji način će osnovnoškolci i srednjoškolci, izuzevši maturante, provesti današnji dan ovisi od organizacije samih učenika. Zagrepčani će u najvećem broju pohrliti na Bundek ili Jarun gdje se svake godine krenu skupljati već oko podne.

– Zbog male norijade danas će biti pojačano osiguranje na Jarunu. Već od 10 i 30 na velikom jezeru će biti brojni redari Holdinga, zaštitari te osoblje hitne pomoći, izjavio je voditelj osiguranja sportskog centra Jarun Slavko Zorić.

Nema programa – učenici prepušteni sami sebi

Kako će teći današnja proslava, ovisi o volji samih učenika jer nije predviđen nikakav program zabave. U proteklih nekoliko godina znala se dogoditi pokoja nesreća, intervencija hitne pomoći zbog trovanja alkoholom i slično. Zorić ističe kako ne zna točno do kad će morati biti pojačano osiguranje, ali kako prethodnih godina mala norijada nije potrajala do kasno navečer.