Pretraga

Provjerili smo koji su trenutno najplaćeniji studentski poslovi: Satnica i do 70 kuna

A- A+

I ovaj tjedan provjerli smo oglase za studentske poslove u četiri velika sveučilišna grada – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku te smo izdvojili one s najvećom satnicom. Ponuda je u ovom razdoblju ipak malo slabija nego inače, ali svejedno smo pronašli i oglas sa satnicom od 70 kuna.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Studentski centar Zagreb

Vođenje tečaja slovenskog i hrvatskog 

Traže se apsolventi/ce Filozofskog fakulteta za vođenje tečaja iz slovenskog i hrvatskog jezika. Poželjno je iskustvo i rad u vođenju tečaja i/ili davanju instrukcija. Satnica, to jest jedan nastavni sat od 45 minuta plaća se 70 kuna. Vođenje tečajeva hrvatskog održava se u Hrvatskom Leskovcu, a troškovi prijevoza su plaćeni.

Prijave na[email protected] sa životopisom i zamolbom, u naslovu maila pod SUBJECT napisati JEZIK za koji se prijavljuje

Vođenje tečajeva stranih jezika

RIMON CENTAR traži studente/ice za vođenje tečajeva stranih jezika: arapski, novogrčki, engleski, francuski, španjolski i talijanski. Posao se obavlja u Školi stranih jezika SOKRAT, Kneza Borne 16. Plaća je 60 kuna po školskom satu.

Radno iskustvo nije potrebno jer škola organizira pripremne radionice bez iskustva te studentima na raspolaganju stoji mentor. Važna je jezična kompetencija, ljubaznost, entuzijazam za rad u nastavi i želja za prenošenjem znanja.

Način i kontakt za prijavu studenata: poslati životopis i motivacijsko pismo na  [email protected]

Studentski centar Split

Izdvojeni članak

[Neobični kolegij] Studenti uče kako upravljati karijerom, a pritom i nezaposlenima traže posao

Inventura

DEKRA USLUGE d.o.o. traže 14 osoba za klijenta u svrhu inventure u trgovačkom centru. Posao se obavlja jedan dan, 17.1.2020. od 6 ujutro. Satnica je 35 kuna, a radi se do 14/16 sati. Javiti se na: [email protected].

Projektiranje

PIPING & OUTFITTING DESIGN d.o.o traži 1 radnika u Dugopolju. Opis: konstruktor cjevovoda Izrada 3d modela i nacrta cjevovoda u brodogradnji za brodogradilišta iz Njemačke i Norveške. Organizira se tečaj za rad u AVEVA 3D softweru. Satnica je 31 kunu. Početak obavljanja posla 13. siječnja. Kontakt informacije: [email protected]

Treneri

GIMNASTIČKI KLUB GYM SOLIN traži 2 radnika, TRENERE i DEMONSTRATORE u gimnastičkom klubu. Traže se studenti kineziološkog fakulteta ili gimnastičari. Satnica 30 kuna. Uz satnicu se isplaćuje i putni trošak u iznosu od 25 kuna po dolasku. Kontakt informacije: Mira Milišić, telefon: 0959030084, email: [email protected]

Studentski centar Osijek

PEPCO CROATIA D.O.O. zapošljava veći broj studenta/ica članova studentskog servisa za posao PRODAVAČA (M/Ž) prema sljedećim uvjetima:
-opis posla: rad na blagajni, izlaganje proizvoda, usluživanje kupaca
-cijena: 26 kuna sat
-mjesto rada: GAREŠNICA, Kolodvorska ulica 42
-razdoblje rada: odmah po dogovoru pa na duže vremensko razdoblje
-radno vrijeme: po dogovoru, ovisno o mogućnostima studenata
-prijave do 16.1.20. uputiti na e-mail: [email protected] zajedno sa životopisom i kontakt podacima
*U NAZIVU E-MAILA NAPISATI ZA KOJI GRAD SE JAVLJATE I POSAO (npr: Garešnica – “prodavač/ica”)

Studentski centar Rijeka

HARA D.O.O. traži jednog studenta za čišćenje soba i poslovnih prostorija hostela u Rijeci. Period rada je neodređen, ovisno o potrebi, ali minimalno 2-3 puta tjedno tijekom cijele godine (u predsezoni i ljetnoj sezoni biti će svakodnevna potreba). Satica 27 kuna. Poslati kratki životopis mailom uz navedeno dosadašnje radno iskustvo. Osiguran obrok. Način prijave [email protected].