Pretraga

Uskoro počinju proljetni praznici, za školarce u Zagrebu organiziran niz besplatnih aktivnosti

A- A+

Školarci grada Zagreba i ovih će proljetnih praznika, koji traju od 14. do 24. travnja, moći sudjelovati u besplatnim sportskim aktivnostima u sklopu programa Odmorko proljeće 2022. Školski sportski savez Grada Zagreba tako će ponovno omogućiti bavljenje raznim sportovima, poput plivanja, kuglanja, streljaštva, softballa i drugih, potpuno besplatno. Program će trajati od 19. do 22. travnja, a svi koji nemaju važeće iskaznice mogu podnijeti zahtjev za njihovu izradu.

Odmorko proljeće 2022

Foto: Grad Zagreb

Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme proljetnog odmora učenika organizira besplatne sportske aktivnosti u sklopu programa Odmorko proljeće 2022. Za školarce su pripremljene sljedeće sportske aktivnosti: slobodno plivanje i usavršavanje plivačkih tehnika na Zimskom plivalištu Mladost i bazenima Jelkovec, Iver, Utrina i Svetice, kuglanje, squash, streljaštvo, škola preživljavanja u prirodi, plesovi, softball, sportovi s frizbijem te odmorko poludnevni kamp.

Za aktivnosti streljaštva, odmorko poludnevnog kampa te škole preživljavanja u prirodi potrebne su prethodne prijave preko mrežne stranice Saveza. Učenici petih i viših razreda svoje će vještine streljaštva moći usavršiti u streljani Doma sportova.

Izdvojeni članak
učionica razred

Školski kalendar s praznicima za 2022. 2023. školsku godinu

Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Zahtjev za izdavanjem e-iskaznice podnosi se na mrežnoj stranici Saveza na linku. On će se porukom dostaviti u PDF formatu, a potrebno je otisnuti dva primjerka, od kojih će se jedan dostaviti Hrvatskom školskom sportskom savezu, a drugi ostaje korisniku. Ispravno popunjen zahtjev mora se dostaviti HŠSS-u najkasnije u roku 15 dana od izdavanja zahtjeva. To se može učiniti elektronskim putem, poštom na adresu Saveza ili osobno. Detaljnije upute nalaze se na poveznici.

Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici Saveza, Facebook stranici Odmorko te na INTERAKTIVNOJ KARTI.

Program se provodi uz pridržavanje epidemioloških mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.