Pretraga

Razred se dirljivim riječima oprostio od ubijenog srednjoškolca: ‘Više neće biti tvoje poruke…’

A- A+

U petak su dvije osobe ubijene iz vatrenog oružja u Pločama. Kako smo pisali, jedan od njih, 16-godišnji je učenik Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića. Njegovi kolege i prijatelji iz razreda od preminulog su se učenika na društveni mrežama oprostili dirljivi mriječima, prenose Ploče online. Objavu učenika prenosimo u cijelosti.

svijeća

Foto: Pixabay

Kada bismo čitali: ‘Bog nam je uzeo još jednog anđela’, shvatili bismo težinu, ali nikad nismo slutili da bi mogao uzeti jednog našeg, najneiskvarenijeg, onog s najsmješnijim forama, onog bez koga je naš 2.d nula… onog koji se ne rađa dvaput.

Više neće biti tvoje poruke da si krenuo u školu, više neće biti onog tvog: ,’Oprostite što kasnim’, ali čekat ćemo i nadati se da ćeš opet s osmijehom od uha do uha ući kroz vrata, sjesti u svoju klupu te smišljati s nama kako odgoditi još jedan test u stilu ‘drugog de’.

Ne nastavljamo bez tebe, tu si, s nama i bit ćeš svakog dana na svom mjestu – srednji red, predzadnja klupa.

Nedostajat će nam sat biologije s tobom, nedostajat ćeš nam za partiju ping ponga, pogađanje države, za namještanje platna i kablova. Nedostajat će nam da još jednom otpuhneš u svom stilu na sve to, ali na kraju ipak odradiš jer bio si onaj što je uvijek spreman pomoći, poslušati, bio si omiljeni. Čuvaj nas od gore, Albanezi naš, i budi nam potpora dok budemo ispravljali biologiju umjesto tebe.

Zauvijek u mislima s nama, voli te tvoj drugi de ❤