Pretraga

Razrednica zamolila oca da popriča sa sinom, on ga umjesto toga istukao: Dobio je tri mjeseca zatvora

A- A+

Muškarac iz Donjeg Vakufa u Bosni i Hercegovini istukao je maloljetnog sina nakon što ga je razrednica porukom obavijestila o dječakovom neprimjerenom ponašanju. Dječaka je istukao štapom i prijavljen je za nasilje u obitelji. Sud mu je odredio kaznu od tri mjeseca zatvora.

bullying zlostavljanje

Ilustracija: Pixabay

Muškarac iz Donjeg Vakufa završio je na sudu nakon što je štapom istukao maloljetnog sina. Razrednica ga je obavijestila da se sin neprimjereno ponašao na nastavi, nakon čega ga je muškarac odlučio fizički kazniti. Prijavljen je zbog nasilja u obitelji i dobio je kaznu od tri mjeseca zatvora, prenosi Klix.ba.

Izdvojeni članak
uže

Nasilje u zagrebačkoj školi: Osmogodišnjem dječaku vezali štrik oko vrata pa ga vukli po igralištu

Razrednica je muškarcu M.K. poslala poruku u kojoj ga je obavijestila da se njegov sin neprimjereno odnosio prema kolegici iz razreda. Zatražila je da porazgovara sa sinom i da ga uputi da se ispriča kolegici zbog svog ponašanja.

Umjesto toga, muškarac je natjerao svog starijeg sina da mu donese štap. Potom je istukao mlađeg dječaka, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede na području desne ruke, desne strane rebara i lijevog bedra. Za to vrijeme dječak je vrištao i molio oca da ga prestane udarati.

Zbog počinjenja kaznenog djela ‘Nasilje u obitelji’ muškarac je završio na Općinskom sudu u Bugojnu, gdje je osuđen na tri mjeseca zatvora. M.K. je po zanimanju šumarski tehničar, oženjen je i otac troje djece.