Pretraga

Rezultati Maturantskog natjecanja: Poznato koji razred osvaja nagradu!

A- A+

Odlučili smo malo začiniti učenje za kraj školske godine. Svi maturanti koji su postavljali pitanja iz gradiva 4. razreda srednje škole u sustav kvizovi.srednja.hr imali su priliku osvojiti nagradu za cijeli razred. Rezultati Maturantskog natjecanja koje smo organizirali u suradnji s Biroprintom su tu, provjerite koji razred osvaja nagradu!

Rezultati Maturantskog natjecanja

Natjecanje koje smo organizirali u suradnji s Biroprintom je završilo, a donosimo rezultate | Foto: Unsplash

Maturanti se uskoro pozdravljaju sa srednjom školom i kolegama s kojima su nekoliko godina dijelili školske klupe. Prije toga, ipak, moraju napisati posljednje školske testove i zaključiti ocjene. Kako bismo im makar malo olakšali finalne pripreme, odlučili smo ih nagraditi za ponavljanje i učenje kroz sustav kvizovi.srednja.hr.

Tko je organizator natjecanja?

Biroprint u suradnji s našim sustavom kvizovi.srednja.hr odlučio je jednom razredu pokloniti majice s printom po njihovom izboru. Biroprint usluge se protežu kroz nekoliko različitih djelatnosti a neke bitnije su trgovina promotivnim asortimanom, uredskim materijalom i školskim priborom, digitalni tisak, solventni tisak, UV tisak, različite marketinške usluge.

Maturantsko natjecanje je trajalo od 18. travnja (00:00) do 2. svibnja (23:59), a tražili smo korisnika koji će prikupiti najviše odgovora na postavljena pitanja iz gradiva 4. srednje. Nagrada su majice za kraj škole s printom po želji za cijeli razred korisnika koji u tom zadatku bude najuspješniji. Rok za sudjelovati u natjecanju je prošao, a evo konačnih rezultata!

Koji su rezultati?

U natjecanje se, postavljanjem i odgovaranjem na pitanja u temi 4. razred, uključilo čak 2.043 maturanata, a registriralo se 748 novih kvizaša željnih znanja. U temi 4. razreda prikupljeno je ukupno 83.764 odgovora na 446 postavljenih pitanja.

Najviše odgovora, njih 580, prikupilo je pitanje iz Hrvatskog jezika koje se tiče gradiva leksika i leksikologije.

Korisnica s najviše pitanja, koja je osvojila nagradu za svoj razred, je Ružica Marković, učenica Srednje škole Pavla Rittera Vitezovića u Senju. Ružica je prikupila ukupno 29.976 odgovora na postavljena pitanja, a postavila ih je čak 231.

Čestitamo Ružici i njenom razredu na osvojenoj nagradi! Dobitnici ćemo se javiti na mail s kojim je kreirala profil u sustavu kvizovi.srednja.hr.

___________________________________________________________________________
Natjecanje je osmislio portal srednja.hr u suradnji s Biroprintom