Pretraga

Samo nekoliko dana nakon 16. rođendana: Preminula je djevojka iz popularnog memea

A- A+

Nepuna dva tjedna nakon što je proslavila 16. rođendan, tragično je preminula Kailia Posey. Vijest je objavila njena majka na Facebooku, a detalji oko njene smrti zasada nisu objavljeni, no sumnja se da se radi o prometnoj nesreći.

Foto: Screenshot | Instagram Kailia Posey

Mlada djevojka imena Kailia Posey, nama poznata iz popularnom memea djevojčice koja se slatko smije, preminula je sa samo 16 godina, prenosi E News. Tragičnu vijest objavila je njena majka na Facebooku, ali detalji oko njene smrti još nisu objavljeni.

– Nemam riječi niti ikakve misli. Prekrasna djevojčica nas je napustila. Molimo vas da nam date privatnost dok tugujemo za našom Kailiom, napisala je njena majka u objavi.

Kailia je poznata po sudjelovanju u reality showu Toddlers and Tiaras, a mediji su objavili kako se sumnja da je uzrok njene prerane smrti prometna nesreća koja se dogodila neposredno prije objave na društvenim mrežama.

Mlada djevojka pohađala je srednju školu Lynden u Washingtonu te je prošlog vikenda imala i maturalnu večer, a želja joj je bila upisati faks i postati pilotkinja.

Dodatak tekstu u 14:30

Obitelj je za TMZ potvrdila uzrok smrti mlade Kailie.

– Iako je bila uspješna tinejdžerica sa svijetlom budućnošću pred sobom, nažalost je donijela ishitrenu odluku i okončala si život, rekla je obitelj za TMZ.


U slučaju da vi ili netko koga znate ima suicidalne misli ili je žrtva cyberbullinga i druge vrste nasilja, možete se obratiti psihološkom centru TESA. Psihološko savjetovanje je dostupno putem telefona za psihološku pomoć (01 48 28 888) svakog radnog dana od 10 – 22h. Obratiti se možete i Hrabrom telefonu na broj 116 111.