Pretraga

Sjajan lineup: Saznali smo tko će svirati za zagrebačke maturante na Bundeku

A- A+

Zagrebački maturanti već su pri kraju priprema za ovogodišnju norijadu, a organizatori su kao i prijašnjih godina s objavom lineupa za koncert na Bundeku čekali do zadnjeg trenutka. Samo dan prije, objavljen je bogat popis izvođača koji će sutra zabavljati više tisuća maturanata najvećeg hrvatskog grada.

Zagrebački maturanti će imati u petak tijekom norijade imati bogat glazbeni program koji će trajati do 22 sata. Valja napomenuti kako će kao i prijašnjih godina u šator na Bundeku biti zabranjeno unositi alkoholna pića i staklenu ambalažu, ali će se moći kupiti točeno pivo, voda i sendviči.

Svirka zagrebačke grupe Picksiebner biti će središnji događaj večeri na Bundeku. Živopisni kvartet u petak će svirati mješavinu countrya, bluesa, bluegrassa i hard rocka za sve koji će biti spremni na ples do 22 sata kada je i službeni završetak programa.

Cijelopopodnevni događaj po dolasku maturanata s Trga bana Josipa Jelačića započeti će kratkim zagrijavanjem i koncertom poznatog repera Marina Ivanovića Stoke, a atmosferu će podgrijavati Široke ulice, Kingsi, Žanamari Lalić i J’animals.

Od 17 sati nastupati će i grupa Elemental, a nakon njih slijedi virovitički rock sastav Vatra. Prije Picksiebnera u šatoru na Bundeku će zasvirati i Vulkan, a od 20 i 30 sastav Davorin i ‘Bogovići’.