Pretraga

Škola tražila donacije za liječenje svog oboljelog profesora: U dva dana prikupljeno 43.000 eura

A- A+

Nakon što je Srednja škola ‘Jure Kaštelan’ Omiš objavila da se prikuplja novac za njihovog oboljelog profesora Geografije, sada su obznanili da je novac prikupljen te uplaćen. Profesor Geografije iz Omiša boluje od Amiotrofične lateralne skleroze, a sada će novcem na liječenje u Beograd u podružnicu švicarske klinike. Liječenje košta 26.000 eura, a prikupljeno je 43.000 eura.

srednja škola jure kaštelan

Srednja škola Jure Kaštelan Omiš | foto: Srednja škola Jure Kaštelan Omiš

Nakon što je Srednja škola ‘Jure Kaštelan’ Omiš u ponedjeljak na Facebooku objavila da se prikuplja novac za njihova oboljela profesora, u srijedu je obznanila da je novac uspješno prikupljen i uplaćen. Naime, profesor Geografije te škole boluje od Amiotrofične lateralne skleroze.

– Potrebni iznos za prvi ciklus terapija za profesora Ognjena Rakuljića je prikupljen. Ukupno je uplaćeno 43.000 eura što će biti dovoljno i za drugi ciklus terapija. Stoga vas molimo da više ne uplaćujete. Još jednom ste, kao zajednica, pokazali veliko i razumijevanje za čovjeka u bolesti i potrebi. Lijepo je živjeti u takvoj sredini i znati da ste tu. Još jednom veliko hvala svima u ime obitelji i škole, naveli su iz Srednje škole ‘Jure Kaštelan’ Omiš.

Izdvojeni članak
preminuo učenik

Zagrebačka škola zavijena u crno: U 19. godini života preminuo njihov maturant

U ponedjeljak su objavili da je borba njihova profesora ne samo osobna, već i zajednička. Napomenuli su da je riječ o bolesti čija je etiologija nepoznata, a da liječenje u Beogradu u podružnici švicarske klinike stoji 26.620 eura. Liječenje bi trebalo započeti 6. rujna.

– Svaka donacija, ma koliko mala bila, velika je. Vaša podrška će značiti puno, pružiti nadu i olakšati teret obitelji u ovakvoj situaciji, kazali su tada iz škole, a ponovimo kako novac više nije potrebno uplaćivati.