Pretraga

Studentski centar organizira Kestenijadu: Prvih dvadeset posjetilaca dobit će besplatnu porciju

A- A+

Ako postoji jedna dobra stvar koju donosi jesen i zahlađenje, onda su to kesteni. Malo koja stvar toliko kaže jesen kao porcija toplih kestena, pa ne čudi što se diljem Lijepe naše održavaju kestenijade – čak ih i Studentski centri organiziraju.

Ilustracija, foto: Pexels; Francesco Paggiaro

Kestene vrlo vjerojatno obožavate, a ako niste veliki fan – vjerojatno ih mrzite. Baš kao i po pitanju mnogih drugih stvari, ljudi imaju jako mišljenje o kestenima. Ipak, većina ih obožava. Pogotovo kada su dobro spečeni i možete ih bez problema čistiti i lagano jesti. Ma, jesenska idila. Stoga ne čudi što se kesteni prodaju na svakom koraku, a negdje izgleda i dijele.

U Rijeci će se tako 12. studenog održati kestenijada koju organizira Studentski centar Rijeka. Ovo je druga Kestenijada, a ponovno će se održati na terasi pokraj caffe-bara Kampus (Akvarij), od 16 h do 21 h. Ali, ovaj put bez žive glazbe. Uz kestene (porcija će biti 10 kuna), možete kupiti i kuhano vino (najavljuju cijene prikladne studentskom džepu).

Izdvojeni članak
mandarine

Studentski centar pozvao studente na cijepljenje: Svima koji se odazovu dijelit će – mandarine

Ono što će vas sasvim sigurno oduševiti jest i to što će prvih dvadeset studenata/ica, uz predočenje x-ice, dobiti besplatnu porciju kestena. Ako je išta prikladno studentskom džepu, onda su to besplatne stvari, pa navali narode!