Pretraga

Sudjelujte u istraživanju o medijima koja obuhvaća cijelu regiju

A- A+

Forum za slobodu odgoja provodi nacionalno istraživanje o načinu na koji mladi koriste medije u Hrvatskoj, a u istraživanju u kojem sudjeluje čak deset zemalja jugoistočne Europe žele se ispitati stavovi mladih o načinu korištenja istih. U anketi mogu sudjelovati svi mladi u dobi od 15 do 30 godina.

Forum za slobodu odgoja poziva sve mlade od 15 do 30 godina da sudjeluju u nacionalnom istraživanju o medijima u kojem će sudjelovati deset zemalja iz jugoistočne Europe.

Izdvojeni članak

Veliko istraživanje: Domaći brucoši žude za bijegom u inozemstvo, a zagrebačko Sveučilište priziva studente iz Pokreta nesvrstanih

Ovim se istraživanjem žele ispitati stavovi mladih o korištenju medija, načinu na koji oni koriste iste, te ispitati kolika je razina medijske pismenosti mladih, te prepoznaju li nasilje ili govor mrženje u medijima. Cilj istraživanja zapravo je vidjeti koliko je glas mladih vidljiv u medijima, zbog čega će Forum za slobodu odgoja provesti istraživanje u cijelog regiji, u kojem će sudjelovati više od 20 tisuća mladih ljudi, te niz novinara, udruga i institucija.

Anketu mogu ispuniti svi oni u dobi od 15 do 30 godina, te tako sudjelovati u ovom istraživanju. Online anketu možete ispuniti ovdje. Sva pitanja vezana za istraživanje možete poslati Domagoju Moriću na adresu [email protected].