Pretraga

To se zove sloga: Žele da čitav razred ide na maturalac pa pokrenuli genijalnu akciju

A- A+

Odlazak na maturalac posebno je iskustvo koje većina pamti do kraja života. Koliko god se trudili priuštiti svojoj djeci najviše, neki roditelji to im putovanje ipak ne mogu priuštiti. No, jedan razred iz Beograda odlučan je i ustrajan u tome da na maturalac pođu svi učenici. Toliko da su sa svojom razrednicom pokrenuli akciju o kojoj ovih dana bruji čitav internet.

Screenshot: YouTube

Dragana Možek razrednica je u jednoj Beogradskoj gimnaziji. Ove jeseni njen bi razred trebao otputovati na maturalac. No kako to na žalost često biva, neki si roditelji putovanje financijski ne mogu priuštiti, a učenici žarko žele da svi pođu na ekskurziju.

Izdvojeni članak

Zagrebački gimnazijalci dosjetili se kako prikupiti novac za maturalac onih koji ga ne mogu platiti

Stoga su odlučili pokrenuti veliku akciju – do srpnja će raditi razne poslove i tako novac za maturalac zaraditi vlastitim rukama.

Razrednica Možek na svom je Facebook profilu objavila status o tome koje sve usluge učenici nude Beograđanima. U paleti usluga, nalazi se raznošenje hrane i kave po poslovnim zgradama, fizički rad vikendima, čuvanje djece te instrukcije iz raznih područja, budući da je prosjek razreda čak 4,23.

Učenici nude i usluge cateringa, a u pripremi kolača, torti i kiflica spremne su pomoći i mame i bake učenika.

– Ako imate još neki poslić koji bi za vas ili vašu kompaniju mogao odraditi jedan gimnazijalac ili gimnazijalka ili par njih, javite se. I dijelite dalje, poručila je razrednica čija je objava do trenutka pisanja ovog teksta prikupila nevjerojatnih 16 tisuća reakcija i 13 tisuća dijeljenja, a u cijelosti je možete pročitati u nastavku.