Pretraga

Zagrebački gimnazijalci dosjetili se kako prikupiti novac za maturalac onih koji ga ne mogu platiti

A- A+

Maturalna putovanja znaju biti veliki trošak za roditelje i nije tajna da si ih mnogi, s obzirom na današnje ekonomske prilike, ne mogu priuštiti. Učenici Klasične gimnazije u Zagrebu znaju da u nekom pravednijem svijetu to ne bi trebalo biti tako, pa su pronašli genijalan način kako prikupiti sredstva za one koji si ne mogu financirati maturalac.

– Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete, napisali su učenici Klasične gimnazije u najavi koncerta Rock Out.

Izdvojeni članak

Stvari koje ne smijete činiti na maturalcu ako ne želite da raska zove mamu da dođe po vas

Ovaj koncert organizira se ciljem prikupljanja sredstava za sufinanciranje maturalca učenicima koji si ga nisu u mogućnosti priuštiti.

– Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi, poručuju klasičari.

Ovaj koncert održat će se 18. prosinca (utorak) i kreće oko 20 sati u Sax-u. Održava se već treću godinu zaredom, a na njemu će ove godine nastupiti mladi bendovi: Fire in Cairo, KGB i Adelfi.

Preporučena donacija je 20 kuna, a kako je riječ o događaju koji se organizira s plemenitem ciljem donirati je moguće i više. Najnovije informacije o koncertu možete pratiti na Facebook stranici događaja.