Pretraga

Toni Milun je na TikToku: Našem 22-godišnjem influenceru objašnjava množenje na prste

A- A+

Tek je nedavno Toni Milun otvorio svoj profil na TikToku, a već ima više od 10 tisuća pratitelja. Njegov najgledaniji video ima skoro 200 tisuća pregleda, a radi se o Tonijevoj reakciji na TikTok video našeg 22-godišnjeg influencera, Marka Vuletića koji kaže kako ne zna razliku između 7 puta 8 i 6 puta 9. Na to mu je Toni odgovorio s videom gdje mu, ali i svima ostalima koje muči isti problem, objašnjava množenje na prste.

Foto: Screenshot TikTok, Toni Milun

– Ovo nije za pohvalit se, ali ja ne znam razliku između 7 puta 8 i 6 puta 9. Što je 54, a što je 56, rekao je 22-godišnji influencer Marko Vuletić u jednom od svojih TikTok videa.

S njime su se u komentarima složili i njegovi pratitelji, a onda je na njegov video reagirao i Toni Milun.

– Ajme. Bolje bi bilo da ovo nisam ni vidio. Ali sad kad sam već vidio pa da i objasnim. Množenje s devet na prste, rekao je Toni i u videu pokazao trik pomoću kojeg se može množiti na prste.

@tonimilun.hr@Marko Vuletić imam rješenje za tvoje probleme 😉 🙌 Tko zna množiti na prste? ##milunnatiktoku ##tonimilun ##smilunomdomilijuna ##fyp ##množenje ##matematika ##tipsandtricks♬ original sound – Toni Milun

Inače, Toni je tek prije pet dana napravio TikTok profil i već ima više od 110 tisuća pratitelja, a njegov najgledaniji video upravo je ovaj koji ima skoro 200 tisuća pregleda. U komentarima mu se javio i Marko koji je priznao da je propao u zemlju od sramote, ali ga je Toni utješio da je još mlad i da stigne naučiti množiti.

– Znači ovo je za mene komplicirano, ništa nisam skužila od toga, bolje ja to naučila u 2. osnovne napamet, bio je jedan od komentara na Tonijevo objašnjavanje množenja na prste.