Pretraga

Traži se EuroZnalac: Postavi pitanje na koje ni najveći fanovi Eura neće znati odgovoriti

A- A+

Ljubitelji najpopularnijeg sporta na svijetu konačno su došli na svoje. Europsko nogometno prvenstvo (ili jednostavnije, Euro) počinje danas utakmicom Turske i Italije. Hrvatska reprezentacija će odigrati prvu utakmicu protiv Engleske u nedjelju, 13. lipnja. Fanovi diljem zemlje se već pripremaju bodriti Vatrene, a mi vas pitamo: možete li postaviti pitanje koje će zbuniti i najveće nogometne obožavatelje? Pripremite se za Euro 2020 i dokažite da ste EuroZnalac!

euroznalac

Jesi li ti EuroZnalac koji može postaviti najzanimljivija pitanja o Europskom nogometnom prvenstvu 2020? | Foto: srednja.hr

Hrvatska se reprezentacija nakon prošlogodišnjeg otkazivanja Eura, zajedno s drugim zemljama koje su se kvalificirale, priprema za pokušaj osvajanja titule najboljeg nogometnog tima u Europi. Prva utakmica Eura 2020 igra se danas u 21:00 sat, kada će snage odmjeriti Italija i Turska.

Vatreni prvi puta nastupaju u nedjelju, 13. lipnja u 15:00 sati, i to protiv Engleske. Englezi su jedni od najvećih kandidata za osvajanje prvenstva i u natjecanje ulaze samouvjereno. Hrvatska će reprezentacija za ulazak u osminu finala odigrati i protiv Češke i Škotske, a nogometni fanovi uvjereni su da smo im dostojan rival.

Tražimo najvećeg znalca!

No, jeste li sigurni u svoje znanje o Euru jednako kao i u dobar prolaz Hrvatske u prvenstvu? To možete vrlo jednostavno provjeriti na sustavu kvizovi.srednja.hr. Postavljajte pitanja u temu Nogomet, podtemu Euro 2020, i izazovite druge da se okušaju u odgovaranju. Tražimo one koji će postavljanjem vlastitih pitanja pokazati da imaju najveće znanje o prvenstvu. Osim toga, uđite u grupu za Euro 2020 unutar sustava kvizovi.srednja.hr, odgovarajte na pitanja i pokažite da možete biti korisnik s najviše točnih odgovora.

Jednostavno, jedno je moći se prisjetiti točnog odgovora, a drugo je znati postaviti pravo pitanje na koje drugi neće znati odgovoriti – a EuroZnalac može oboje! Postavljajte vlastita pitanja, odgovarajte na pitanja drugih kako bi provjerili svoje znanje i provjerite koliko ste vjeran navijač.
Sudjeluj u potrazi za najvećim EuroZnalcem. Postavljaj vlastita pitanja u temi Nogomet, podtemi Euro 2020 te uđi u grupu Eura 2020 u sustavu kvizovi.srednja.hr i odgovori na najviše pitanja točno kako bi pokazao da si najveći fan prvenstva!