Pretraga

U prometnoj nesreći za vikend preminula 19-godišnjakinja: Vozač je pregazio na nogostupu pa pobjegao

A- A+

Sa subote na nedjelju u prometnoj nesreći u Tribunju preminula je 19-godišnjakinja. Vozač u lijevom zavoju u usponu nije prilagodio brzinu vozila pa je izletio na uzdignuti betonski nogostup i naletio na 19-godišnjakinju. Iako je pobjegao s mjesta prometne nesreće, pronađen je, a od preminule djevojke oprostio se načelnik Tribunja.

Svijeća

Svijeća | foto: Canva

Ovog vikenda u prometnoj nesreći u Tribunju preminula je 19-godišnjakinja. Sa subote na nedjelju oko tri sata ujutro vozač u lijevom zavoju u usponu nije prilagodio brzinu, izgubio je nadzor nad vozilom, izletio na uzdignuti betonski nogostup i naletio na 19-godišnjakinju.

– Od siline udara i od zadobivenih ozljeda 19- godišnjakinja je preminula na mjestu događaja. Nakon što je izazvao prometnu nesreću vozač se udaljio s mjesta nesreće, bez da je pružio pomoć unesrećenoj osobi. Nedugo nakon prometne nesreće pronađen je osobni automobil  koji je sudjelovao u nesreći, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Izdvojeni članak
Kampus Borongaj studeni 2023

VIDEO: Divlji put preko pruge kod kampusa Borongaj nije uređen ni nakon smrti studenata, evo kako izgleda

Kako piše HRT, vozač je na kraju pronađen. Općina Tribunj proglasila je tri dana žalosti, a svi adventski programi i događaji sa zabavnim obilježjima su otkazani. Načelnik Tribunja Marko Grubelić nakon smrti djevojke oglasio se na Facebooku.

– Noćas oko 02:30 sati je u Tribunju vrime stalo, zajedno sa srcem naše mlade sumještanke, krasne djevojke, cure. Neizmjerna se tuga nadvila nad naše misto, nema riječi kojima bi opisali kako se sada osjećamo. Što god da se kaže, napiše, promisli, ne može promijeniti činjenicu da Lara više nije među nama. Sve naše misli i molitve su uz obitelj, napisao je Grubelić.