Pretraga

Učenici, nemojte se dosađivati: Ovih praznika možete besplatno na klizanje i plivanje

A- A+

Kao i svake godine, Školski sportski savez Grada Zagreba i za vrijeme ovih zimskih praznika organizira još jedan program Odmorko. U okviru tog programa, učenici osnovnih i srednjih škola moći će koristiti neka od najpopularnijih zagrebačkih klizališta i plivališta, a moći će sudjelovati i u još nekim zabavnim aktivnostima.

Foto: Unsplash

Praznici samo što nisu došli, a s njima i nove besplatne aktivnosti za zagrebačke učenike osnovnih i srednjih škola. Školski sportski savez Grada Zagreba (ŠSSGZ) objavio je da radnim danom od 27. prosinca 2023. do 5. siječnja 2024. godine, organizira novi program Odmorko u sklopu kojeg će učenici moći besplatno uživati u različitim sportskim aktivnostima.

Učenici će tako moći  koristiti plivališta Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec i Zijmsko plivalište Mladost te klizališta ŠRC Šalata i Velesajam. Osim plivanja i klizanja, učenici će moći sudjelovati u igraonicama kuglanja, squasha, mačevanja, taekwondoa, stolnog tenisa, šaha, sportskog penjanja, skokova u vodu te u poludnevnom programu ŠSSGZ-a, Zgombaonice.

Uz plivanje, klizanje i igraonice, održat će se i turnir u košarci HAKL 3×3 za dječake i djevojčice osnovnih i mladiće srednjih škola. Sudjelovanje je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice ŠSSGZ-a ne starijeg od 15 dana. Za određene aktivnosti potrebno se prijaviti preko sljedeće poveznice, a više informacija moguće je pronaći na internetskoj i Facebook stranici Odmorka te na interaktivnoj karti.

Odmorko zima 2023. | foto: ŠSSGZ