Pretraga

Učenici, pozor: Još se do sutra stignete uključiti u naše Božićno darivanje

A- A+

U božićnom duhu darivanja, organizirali smo jedno koje je jednostavno, korisno i zabavno. Dijelimo čak 30 prijenosnih punjača, a sve što trebate je postavljati pitanja u naš sustav kvizovi.srednja.hr. Donosimo najvažnija pravila.

božićno darivanje

Dijelimo dobre poklone | Foto: srednja.hr

Spojite ugodno s korisnim – ponavljajte školsko gradivo na najzabavniji način, igrajući se, jer ćete na taj način ući u naše Božićno darivanje koje smo organizirali u suradnji s CARNET-om. Trideset učenika i učenica koji se uključe darujemo prijenosnim punjačima za mobitel, što znači da su šanse da to budete baš vi poprilično visoke.

Pravila su jednostavna. Sve što trebate jest u naš sustav kvizovi.srednja.hr postavljati pitanja iz školskog gradiva. Trideset korisnika koji skupe najviše odgovora na pitanja koja postave darujemo prijenosnim punjačima. Darivanje traje do 22. prosinca, što znači je vremena za uključiti se ostalo jako malo. Ako najbolje funkcionirate pod pritiskom, shvatite ovo kao izazov.

Želite li maksimalno povećati svoje šanse da dođete do poklona, otkrit ćemo vam mali trik. Posjetite li profil bilo kojeg korisnika u sustavu kvizovi.srednja.hr, vidjet ćete gumb koji vas poziva da odgovorite na pitanja tog korisnika. On se nalazi s desne strane ako sustavu pristupate na računalu, odnosno na dnu ekrana ako sustavu pristupate putem mobitela. Evo zašto je to važno: pošaljite link svog profila prijateljima i uputite ih da odabirom tog gumba odgovore na pitanja koja ste postavili u sustavu. Bodovi će rasti brzinom svjetlosti, kao i vaš rang na top listi. Ovdje možete pročitati još savjeta koje smo pripremili za sudionike Božićnog darivanja.

Ponovimo, ovo su najvažnija pravila.

1. Postavljaj pitanja iz školskog gradiva

Pitanja se moraju odnositi na školsko gradivo i moraš ih postaviti u pripadajuću temu (5. razred, 6. razred, 7. razred, 8. razred, 1. razred srednje, 2. razred srednje, 3. razred srednje, 4. razred srednje). Pitanja postavljena u drugim temama se neće računati.

2. Darivanje traje od 9. do 22 prosinca u 23:59h.

Uzimat će se u obzir samo pitanja i odgovori zabilježeni u tom periodu.

3. Prijenosne punjače za mobitel će dobiti 30 najboljih korisnika

30 korisnika koji na svoja pitanja dobiju najviše odgovora, dobit će prijenosne punjače za mobitel.

Ispod provjerite stanje na rang-listi korisnika s najviše odgovora.