Pretraga

Unatoč Downovom sindromu otvorio restoran, ali i skupio više medalja od Phelpsa

A- A+

Naizgled sasvim običan restoran u američkom gradiću Albuquerqueu ima posebnu restoransku ponudu. Jedan tamošnji lokalni restoran osim doručka i ručka, poslužuje i zagrljaje. Iste te zagrljaje posjetiteljima dijeli vlasnik restorana Tim Harris, koji je ujedno i prvi vlasnik restorana koji ima Downov sindrom. Ovo je njegova priča.

Tim Harris nedavno je postao medijska zvijezda jer je pokazao svijetu svoju želju za radom i uspjehom u čemu ga nije omeo ni Downov sindrom. Nasmijan, velikog srca i snažne karizme Tim se svako jutro ustaje i sa smiješkom ulazi u novi dan jer je ostvario svoj dječački san – on je vlasnik restorana.

Izdvojeni članak

Nisu mu dali da se ukrca na let jer ima Downov sindrom

Ima više medalja od Michaela Phelpsa

U američkom Albuquerqueu mnogi zalaze u lokalni restoran ‘Tim’s place’ koji osim doručka i ručka, svim posjetiteljima poslužuje i zagrljaje. Iako je to samo lokalni restoran i jedan od mnogih, zbog svog vlasnika velikog srca, mnogi ovdje ne idu samo po obrok.

Čim novi gosti ulaze na vrata Tim ih dočekuje i rukuje se s njima, a nerijetko im i pokloni veliki zagrljaj. Nimalo napadan već ugodan i veseo, ovaj momak pokazuje svima kako živi svoje snove.

Njegova obitelj nikad nije sumnjala u njegov veliki dječački san da vodi restoran, a danas su svi iznimno ponosni na njega i pomažu mu kadgod to treba. Osim što je odličan poslovođa, ovaj vlasnik restorana je i olimpijac na Specijalnoj olimpijadi, a u videu u nastavku je sa smiješkom primjetio da ima čak i više medalja nego poznati plivač Michael Phelps.

Podijelio preko 30 tisuća zagrljaja

Svakog jutra tim pleše na parkiralištu ispred svog restorana, a to je samo zato što je uzbuđen zbog još jednog novog radnog dana. Njegova ushićenost je opravdana, jer je Tim ispunio svoju želju još od 14. godine kad je obznanio cijeloj obitelji da će jednom voditi svoj restoran, prenosi The Huffington post.

Dosad je podijelio čak 32 tisuće i 500 zagrljaja, ali samo mušterijama koje to požele. Kako to izgleda u ovom neobičnom restoranu pogledajte u videu u nastavku.