Pretraga

[VIDEO] Ima desetke tisuća fanova: Vozili smo se s Trulcem, najpoznatijim instruktorom u Hrvatskoj

A- A+

Preko 12 tisuća pretplatnika na YouTube kanalu i više od 40 tisuća followera na TikToku. Takve su brojke s kojima raspolaže Krešimir Stunić, znan i kao Instruktor Trulac, instruktor vožnje u Autoškoli Siget HAK. On svoje polaznike i njihove dogodovštine snima i dijeli sa publikom koja svaki novi video iščekuje s nestrpljenjem, a kako je sve počelo, koje greške kandidati najčešće rade te otkud potječe krilatica ‘Samo ljubav’, saznali smo u razgovoru.

Foto: srednja.hr

– Sve je počelo s majkama koje su htjele vidjeti kako njihove kćerke voze’, otkrio nam je Krešimir Stunić, poznatiji kao Instruktor Trulac.

Njegove videe prati veliki broj ljudi, što onih koji svoje vozačke ispite tek trebaju položiti pa traže korisne savjete, što onih koji se svojih dana autoškole sa sjetom sjećaju. Prvotna namjera nije bila ‘influencing’, nego videima prezentirati kandidatima njihove najčešće greške i tako im na jednostavan način omogućiti ponavljanje gradiva, a sve je objedinjeno u prikladno nazvanoj rubrici ‘Šalabahter’.

A što kandidate najviše ‘muči’ na ispitima? Trulac je direktan – trema. I za najboljeg polaznika, trema će uništiti sve, kako kaže, a smatra da je u cijeloj priči najpotrebnije biti psiholog. Dodaje i kako kandidati od ispita rade puno veću frku nego što oni zapravo jesu. A kako rješiti tremu? Pa, samo ljubav!

Poruka je to koja je postala njegov zaštitni znak, a otkrio nam je kako ju je čuo na treninzima hip-hopa svoje djece gdje je vladala izuzetno pozitivna atmosfera koju je jednostavno htio prenositi dalje. Poruka vrijedi i za sve ‘hejtere’ kojih nema puno, ali su neizostavan dio popularnosti, a uz to im i kratko poručuje ‘Hate – blok i bok’.

Je li bilo prometnih nezgoda s kandidatima i kakvi su planovi za budućnost? Trulac nam je otkrio sve, a isto možete i vi u videu.