Pretraga

Video: Mostarka Mia je najljepša studentica na svijetu

A- A+

Najljepša studentica svijeta u 2012. godini je dvadesetogodišnja Mostarka Mia Hasanagić. Prošle godine u prosincu je u Južnoj Koreji održan izbor za World Miss University koji se organizira već 25 godina. Iako je predstavnica Danske, ova najljepša studentica svijeta objasnila je kako je rodom iz Bosne i Hercegovine.

Lijepa Mia Hasanagić pobjedila je na 25. izboru za najljepšu studenticu na svijetu. Dvadesetogodišnja Mostarka studira i živi još od prve godine u Danskoj u koju je s roditeljima otputovala zbog ratnog stanja u rodnoj Bosni i Hercegovini. Danas je studentica strojarskog fakulteta na Aarhus Universityju, jednom od najboljih sveučilišta u Danskoj.

U videu koji možete pogledati u nastavku Mia je objasnila kako joj je najbitnije nadahnjivati se kontaktima s raznim ljudima, a nakon proglašenja pobjede objavila je status na Facebooku.

– Iskustvo u Južnoj Koreji je najbolje do sada. Biti negdje daleko 14 dana i raditi sve toliko različito od svog rutinskog života bilo je fantaastično, napisala je Mia na svom profilu na Facebooku nakon što je osvojila laskavu titulu najljepše studentice na svijetu.