Pretraga

Video: Ravnatelj učenicima otplesao ‘Gangnam Style’ na kraju školske godine

A- A+

U Velikoj Britaniji jedan ravnatelj je odlučio motivirati svoje učenike na nesvakidašnji način. Na početku školske godine kazao je učenicima da će, ukoliko budu marljivi i imali dobre rezultate, snimiti svoj ‘Gangnam Style’ ples. Tada nitko nije previše vjerovao u to, no kako su srednjoškolci ispoštovali svoj dio dogovora, isto je napravio i ravnatelj.

Jedan britanski ravnatelj svojim je učenicima dao najzabavniju nagradu za trud u protekloj školskoj godini. Jeff Hughes, koji inače vodi Penketh High School u engleskom Cheshireu skinuo je svoje ozbiljno odijelo, i nabacio veseli stav i snimio ‘Gangnam Style’ verziju. U nešto više od dva tjedna video koji je napravio sa svojim kolegicama iz škole prikupio je preko 260 tisuća pogleda na YouTubeu.

Izdvojeni članak

Gangnam Style na balkanski način

– Generacijo 11, radili ste nevjerojatno mnogo, počinje ravnatelj priču na početku svog videa i nastavlja ‘s vašim marljivim radom ove godine znam da ćemo imati najbolje rezultate’.
Nakon toga kreće ravnateljevo ispunjenje obećanja svojim učenicima. 

Jeff Hughes toliko je dobro kopirao Psyev spot da je čak u jednom trenutku u sauni s golim muškarcima. Sam video zaradio je ovom ravnatelju veliku popularnost među školskim osobljem, ali i učenicima i to zbog kreativnosti i mladenaštva koju je pokazao prema svojem školskom kolektivu.
– Ovo je bila jedna fantastična školska godina. 

Zbog napornog rada mojih profesora i učenika mi smo u prvih 10 posto najbrže rastućih škola u državi i ovo će biti godina gdje ćemo imati najbolje rezultate. Obećao sam svojim učenicima da ću ako to napravimo otplesati ‘Gangnam Style’ i eto nas sada ovdje, sretno je izjavio ravnatelj za huffingtonpost.com