Pretraga

Novi Psyev hit nakon ‘Gangnam Stylea’!

A- A+

Ako uzimamo u obzir gledanost na YouTubeu, Psy je najpopularniji izvođač na planeti, koji je ovih dana najavio novi singl. Nasljednica popularne ‘Gangnam Style’ trebala bi ugledati svjetlo dana kroz travanj, a tih dana će i Psy žariti i paliti na svojoj svjetskoj turneji.

Jedan od najpoznatijih izvođača današnjice, Psy, najavio je novi hit singl nakon svjetski popularne ‘Gangnam Style’. Nova pjesma bit će predstavljena u travnju i to na velikom koncertu koji će pjevač održati u Seulu, prenosi The Telegraph.

– Moj novi singl izlazi 13. travnja u cijelom svijetu u istom trenutku. Održat ću i koncert koji ćete svi vi moći pratiti uživo preko YouTubea, poručio je u videu Psy svojim fanovima.

Ovu najavu je Psy napravio preko YouTubea, gdje postoje titlovi za kineski, španjolski, francuski, portugalsi i indonežanski, jer ipak Psy je popularan diljem svijeta.

Podsjećamo, za hit ‘Gangnam Style’ Psy je sam napisao tekst, producirao dinamičan spot i smislio svjetski poznatu koreografiju koja oponaša jahanje.